yagmur089 1mucize amin inşallah sizinkjde insallah zeynep gzl isim ya begendim bi turlu karar vermiyor insan isim knusunda
yagmur089 Nurrmerttt- bnde amine diye dusundum surekli karar vermiyor insan ya saglikla gelsin inşallah
white_flower yagmur089 benim kızlarımin adı Asel ve Defne izlediğim nir diziden de Armin ismi duydum çok hoşuma gitti bir tane daha kızım olsa koyarım yani 😂🥰❤️
bebek_firarda Zeynep Zümra (10 yaşındaki yeğenim) Zeynep Asel ablam 36 haftalık o koycak😂bizim sülalede Zeynep’lere dayamamış bir sürü var 😂
Fatosumum Kızım olsaydı adını vera koycaktım nasip olmadı zeynep vera güzel olabilir anlamı çok hoşuma gidiyor. Günahtan kaçan günahsız demek ❤️
white_flower yagmur089 İlk anlamı özgürlük yanlısı olan Armin ismi Farsça kökenlidir. Ancak bu isim resmi dili Arapça olan ülkelerde de yaygın bir şekilde kullanılır. İsmin diğer bir anlamı ise feraset sahibi, açık görüşlü ve sağduyuludur.
Lazz61 yagmur089 ben abilerine bıraktım biri 10 diğeri 17 yaşında abileri 🤣 kendileri karar versinler artık