Herseyguzelolsun7 Merhabalar, dün ve bugün bolca tere yedim bir tabak kadar. Şimdi aklıma geldi baktım zararlıymış hamilelikte, şok oldum. Bir şey olur mu acaba
pembiktavsan Herseyguzelolsun7 maydanozu duymuştum ama tereyi hiç duymamıştım 🤔 bir şey olmaz Allah’ın izniyle yine de kararında tüketmekte fayda var 🤗
Eceaysezdmrr Herseyguzelolsun7 5 aylık hamileyim evimin önune dikdik ilk günden beri yedim hata bugün bıle yedım ilk defa duydum umarım bişe olmamıştır bırdaha yemem 😕
guzelanne01_ Herseyguzelolsun7 sen internete bakma canım benim annem nasıl yermiş tere maydonoz Bende yiyorum tere Gebelikte herşeyin fazlası zarar zaten gebe olmasakta zarar Hergün hergün 1 tabak yemiyorsanda yediklerine evham yapma ,Benim yemediğim gebelikte Tek şey sakatatlar Ve etli çiğ köfte onun dışına herşey yerim
Semyyy Herseyguzelolsun7 Bende asermistim tereyi yedim baya sonradan baktim evet zararliymis ama bisey olmadi cok şükür 😊
VussVuss Doktorum bitki cayi, maydonoz, corekotu vb halk arasinda dusuge sebep olabilir olarak bilinen gidalari yasaklamadi. Sadece asiriya kacmadan yememi onerdi. Herseyin fazlasi zarar unutmayin
pembiktavsan Herseyguzelolsun7 korkmayın millet ananas yiyor aşerip ki o çok daha riskli onda bile bir şey olmadı yazmışlar 🤣 içinizi ferah tutun 🤗
Herseyguzelolsun7 guzelanne01_ ben sadece dün ve bugün toplam 1 tabak yedim. O da halam bahçesinden toplamış taze minicik sağlıklı olur diye düşündüm bir de tadını sevdim. Bir daha asla böyle yemem en fazla bir iki dal yerim. İnşallah bir şey olmaz.
guzelanne01_ Herseyguzelolsun7 canım ben ekmeğime koyup koyup yiyorum paniklik bi durum yokki internette herşey yasak ona bakarsan doktorlar yasak olan şeyleri direk derlen gebelikte önemli noktalara kesin değinirler ki benim kızımın doktoru profosordü yiyecekte aşırı hasasstı liste yapmıştı bana Tere yasak olsa kesin belirtirdi Sadece çok fazla tüketmemek gerek herşeyden ama bu böyle
Herseyguzelolsun7 guzelanne01_ bir daha çok dikkatli olacağım bu ders oldu bana. Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız ❤️
caglayann Maydanoz öyle çok severim ki salatalara çoğu şeye hep koydum ama öyle her gün her gün de yemedim ama hiç yasak diye bilmiyordu. Ama saplarını kaynatıp içmedim herşeyin fazlası zarar ama bir defa ile öyle hemen etki eder mi onu bilemem çokta mantıklı gelmiyor. YouTube doktor Kağan Kocatepe min kanalını takip etmenizi tavisye ederim öyle rahatlatıyor ki insanı. Hurafelerden uzaklaştırıyor açık ve özünü anlatıyor.
dyt-ao Stres yapmayın stres daha çok etkiler ama bir şey olmaz yasak değil yazanlara inanıp daha fazla da yemeyin. Bol su için mutlaka etkisini azaltmak için 3 litreye tamamlayın 1-2 gün en azından
dyt-ao 2 günde toplam 1 tabak fazla gelmez diye düşünüyorum, 2-3 dal ile sınırlayın yine de bundan sonra 🤍
Herseyguzelolsun7 Merve2307 çok haklısınız, abartmamam gerekirdi resmen kendimi kaybetmişim. Bir anda aklıma geldi yine yerken baktım hemen bıraktım