Kader_yldrm Baloglum93 doktorların böyle değişmesi çok saçma ya geçen hafta gittiğim pamuk gibiydi bu haftaki aynen ne bilgi veriyor ne bir cevap aşırı sinirliydi
Aysugul34 Tumaypirr bende ona gidiyorum çok tatlı bi kadın sizde memnunmusunuz acaba görüş gününüz ne zaman
Tumaypirr Aysugul34 ben çok memnunum Aysen hanımdan çok cana yakın ilk doğumumda onun takibinde gerçekleşti gebelik zehirlenmesiyle 33. Haftada kontrole diye gidip acil sezaryene alındım onun konuşmaları sakinleştirdi beni çok ilgiliydi gerçekten şimdi ikinci hamileliğim 9 haftalığız bir dahaki kontrolümde 25 ocakta 😊
Minigim--2 isimsizzz ben ilk gebeligimde hem muaneye Zeynep Kamil gidiyordum kanamam oldu acile gittim adam başından saldı ilaç verip yolladı düşük gerçekleşirse gel dedi bide yüzsüz bende hemen özele gittim ordan çıkıp doktor seni devlet nasıl saldı dedi bu kanamayı gördüğü halde dedi yatırdı hemen hastanede serum iğne fitil olarak progesteron vermişti Zeynep Kamil doktora bakıp eve gitseydim bebeğimi kaybedicektim şimdi 2 yaşında çok şükür ve ikinciye hamileyim asla Zeynep Kamil gitmem muane için bitek ikili tarama için gitmiştim o kadar
isimsizzz Minigim--2 ay inanmıyorum kesin kendini bilmez tecrübesiz birine denk geldiniz ,Allah korumuş 🥺 normalde acilde güzel bakılıyor benim denk geldiğim ❤️
ensensr23 Minigim--2 bende 20 haftalık sancıyla gittim su iç geçerr dediler bayada uzak bize bizim burdaki özel hastaneye yetişene kadar erken doğum gerçekleşti bebeğimi kaybettim bidaha asla oraya gitmem Rabbim düşürmesin
elifcicek_07 O kadar çok arıyorum ki Akdeniz tıp İlkin beye gideni bir kaç kişi ile tanıştık ama hepsinin haftası benden küçüktü tecrübelerinden yararlanamadım ne doğum yapan var ne test yaptıran var. Arkadaş kimse bu adama gitmiyorsa ben neden sıra bulamıyorum
Gmzctnn HD1- gittiğimde genelde doktor yerine asistani oluyor öyle çok ilgi yok tabi normal rutin seyleri soruyolar kan alincaksa kan veriyorum vs. İlk dogumumu orada yaptım normal oldu. Bu ikinci gebeliğim yine takipim burada.