Seydacavdarr Gulden23 bende erdemde zeynep hanıma gidiyorum bide göztepe şehir hastanesi ne gidiyorum
mervesu12 Sellmaseellma yok yavrum evlenmeden önce orda yaşıyordum oraya gittik hep tanıdığım hastane olunca yazmak istedim 🤣
elvinimmm mervesu12 ben doktorumdan cok memnunum ilk öğrendiğimden beri gidiyorum hic hastane değişmedim 23+6 olduk doktorumdan yana bi sıkıntı yaşamadım
yagmur50 elvinimmm canım radyoloji doktoru detaylı ultrasonda söyledi mi sana doğumun ne zaman gözüktüğünü
cahillesohbetikestim _Pinar_03 ben hepsini sevmiyorum şahsen ama özlem hanım çok ilgili bir doktor büyük ihtimalle doğumu onda yapıcam
Baloglum93 Kader_yldrm bende 7 aydır oraya gidiyorum her gittiğim çok güzeldi ama en son gittiğimde bı tane asistan kız vardı hem azarladı hem muayene ederken hiç bı bilgi vermedi ne çocuğun kilosu ne sağlığıyla ilgil . sedyeye yattim kalktim yani adini bilsem sikayet edicem ama
Kader_yldrm Baloglum93 doktorların böyle değişmesi çok saçma ya geçen hafta gittiğim pamuk gibiydi bu haftaki aynen ne bilgi veriyor ne bir cevap aşırı sinirliydi
Maya_deniz Ben pcos hastasıyım önceden bir çok arkadaşım irfan hoca ekol hastanesine gelmeden o doktora gidiyorla4di çok memnunlardi bende irfan hocaya gidiyorum hoc bir sorun yaşamadım çok memnunum canim
Aysugul34 Tumaypirr bende ona gidiyorum çok tatlı bi kadın sizde memnunmusunuz acaba görüş gününüz ne zaman