Sevgi2565 Bussuusu benim eşimde varikosel vardı ameliyat oldu,3 ay sonra hamile kaldım şuan 40 haftalık olduk kızımla doğumu bekliyoruz
Bussuusu Sevgi2565 maşallah allah bağışlasın inşallah bizde fayda görürüz bende hamile kalabilirim prki eşinizin değerleri nasıldı ameliyat öncesi
Sevgi2565 Beyabann38 Ayn benim eşimde öyle ameliyat oldu ertesi sabah yürüyerek taburcu oldu 15 günde rapor kullandı sonra işine geri döndü
Sevgi2565 Bussuusu Esenyurt esencsn hastanesinde eşim ameliyat oldu doktor yücel çok iyi bir doktor biz çok memnun kaldik
Bussuusu Zuzumuz allah sağlıkla kucağınıza aldırsın bana da dua edermisiniz 🤲🏻 bide ne kadar sürede hamile kaldınız sperm değerleri nasıldı
Sevgi2565 Bussuusu hızlı hareketliliği yavaştı doktor ameliyat olmadan olmaz dedi bizde ameliyat olmasını istedik oldu çok şükür 3 ay sonra hamile kaldım
Zuzumuz Eşimin hareket %5 di ameliyat sonrası %37 oldu gebelık 1.5 yıl sonra oldu bendede polipler vardı onlar alındı asla umudunu kaybetme canım benim hayırlı zamanda bebeğin sana gelecek senin için dua edeceğim seni çok iyi anlıyorum
Bussuusu Zuzumuz çok teşekkür ederim allah razı olsun valla çok zor bi süreç yıpratıcı çook eşimin sperm 9 milyon ileri hareket %30 morfoloji %2 inşallah ameliyatın faydasını görürüz
Bussuusu Zuzumuz evet çok kötü değil değerleri ama bilmiyoruz ki bizde olmazsa dahada düşer diyor doktor