Gmzctnn 14+6 olduk %60 erkeğe benziyor dedi devlette. Özele gittim %100 kiz dedi. Bir dahaki kontorlumde daha da net öğrenmiş olurum inşallah
arirangg 3kuzuAnnesiyim pazartesi 12+0 olacağız.doktor ilk kez o zaman tahminde bulunacağım, dedi. Öğrenince gelirim tekrar 🥰
Dunyevi 1 temmuzda olabilir doğum 12 haftalıkken kıza benziyor dedi haftaya net olacak bakalım kız istiyorum 🎈
Hernasipvaktineesirdir Dunyevi ben ekimde hamile kaldım çin takvimine göre erkek görünüyor bende erkek istiyorum aslında ama eşim kız çok istiyor hayırlsı bakalım 😇
Mervem- 3kuzuAnnesiyim kalbimden geçen o ama sağlıkla hayırla gelir inşallah zile bebitom çok heyecanlıyım
Pemberuya Ebrucukk normal ultrasonda mı öğrendiniz ikili taramada falan mı:) benimde 11+3 te ikili taramam varda merak ettim canım
Psikologaylin Bugün tam 12.0 ım 16 dan önce öğrenemem diyordum ama dün gece ağrım çok oldu acile gittim doktor bir anda pat diye erkek dedi şoka girdim hiç hazır değildim öğrenmeye 😂
3kuzuAnnesiyim Psikologaylin haha iyi olmus ultrasyon iyiyse doktorda deneyimliyse 12 de anlasilir ya. Hayrli olsun
Berfehilal Haftadayım 12 dekıza benziyor ama net.bişey demek için erken demişti doktor geçen hafta gittiğimde de çocuğum sadece poposunu gösterdi 😂 öğrenemedik yani ben kesin iki haftaya yine giderim meraktan 😇
en_guzel_emanetlerim 3kuzuAnnesiyim 13 + 6 ikili tarama testi için yapılan detaylı ultrasonda erkek dedi doktorumuz ama henüz erken cinsiyet için eğer değişmezse bir bal kızım var birde oğluş geliyor 🥰