Pemberuya 3kuzuAnnesiyim ay ben daha 11 haftalığım ya 11+3 te ikili taramam var bakalım belli olacak mı😁😁
arirangg 3kuzuAnnesiyim pazartesi 12+0 olacağız.doktor ilk kez o zaman tahminde bulunacağım, dedi. Öğrenince gelirim tekrar 🥰
M2k2_i-2 Doktorum önce net Bi şekilde kız dedi sonra şubatta tekrar gelin o zaman da kız dersem alışveriş yapın dedi anlamadım ama ben kendimi kız diye alıştırdım 🙏
EzgivardaR M2k2_i-2 bende böyle alıştırdım 16. Haftada ogluşumuzu öğrendim kız diyince erkek çıkma olasılığı çok oluyor 😂
Ozzz1111 3kuzuAnnesiyim ben de bugün 13 hafta oldum çok merak ediyorum cinsiyeti ama hiç sormadım yanlış tahmin olmasın diye :)
3kuzuAnnesiyim Ozzz1111 sat 8 ekim seninde dmk:) kqcinci gebelik. Bende hic sormadim doktordan bkliorum
Mervem- 3kuzuAnnesiyim kalbimden geçen o ama sağlıkla hayırla gelir inşallah zile bebitom çok heyecanlıyım
annesiiiii Pemberuya merhabalar ikili tarama testinizi devlettemi özelde mi yaptırıyorsunuz acaba İstanbul içi ise hangi hastane olduğunu paylaşabilirmisiniz
Bsragrkan Pemberuya ay canım bende 11+3 de gireceğim İkili taramay doktor söyleyecek mi bakalm bana da haber eder misiiiin
Pemberuya Ebrucukk normal ultrasonda mı öğrendiniz ikili taramada falan mı:) benimde 11+3 te ikili taramam varda merak ettim canım