Likayolcusu Prenses34_annesi 9un ortası bence gebelik 9 ay 10 gün oluyor normalde ve zaten 39+2 de doğum yaptım bacaklrımın içi göbeğim komple çatladı
Momsy410 2prensesannesiiii insallah canim 🥲 benim ablam da son haftalari catladi ama suan yillar gecti uzerinden mesela karni gayet guzel. Ben clarinsin meshur bi yagi var onu kullaniyorum bi de yine clarinsin cilt esnetmeye yardimci bi kremi var. Sabah birini aksam birini kullaniyorum. Arada da kuru firca yapiyorum ama iyi mi kotu mu yapiyorum bilmiyorum
Zeynepz 2prensesannesiiii ay arada sadece yağladığım halde hiç çatlamadı karnım ama kalçam bacaklarım hep çatlamıştı tamamen yapıyla alakalı şans yani bence ve çok zayıfım ona rağmen
2prensesannesiiii Zeynepz bende çok zayıfım 59 la başladım 57 kiloyum şuan bu haftaya kadar böyle geldim karnımda çok çıkmadı inşallah birden çatır çutur çatlamaz 🙏🏻
2prensesannesiiii nur34_ 🙏🏻 Ben 5 aylık olacam halan bişey almadım neyse ki karnım çok çıkmadı ama kaşınıyor ve kuruyor zeytin yağı sürüyorum bende arkadaşım hiç bişey kullanmadı hiç çatlağı yok maşallah 2 arkadaşımda öyle
Merveclnk 2prensesannesiiii sağlıklı olsunlar da önemli değil kuzum ya benm için sağlıkla gelsinler inşallah.
nur34_ 2prensesannesiiii kuzum ben 6. Ayimdaym suan iki haftadir karnim cikti benimde cikmamisti hatta bir haftadir birden buyudu diyeblrm anidende catladi bi gunde heran oluyor gibi sanki nebilim zaten kiloya musait bir yapim yok cikinca boyle catladi iste
Kardelentrkylmz Momsy410 benim arkadaşım çok sevinmişti olmadı diye 35. Hafta göbeğin hemen üst tarafında çatlak oldu
Hunilininbirii Göbeğimde hiç çatlak yok dönüşümlü olarak hindistan cevizi yağı,sarı kantaron ve bio oil kullandım. Ama bacaklarımın yanları çatladı sadece karnıma odaklanmıştım 😂
Btlklnc 2prensesannesiiii canım ben kantoron yagı kullandım 5 aya kadar smdi 26+1 iz artk bebek ygı kullanıyrm catlagım yok ama göbek delıgımden asagıya bır cızgı olustu sadece cok sukur karnımda catlak yok fakat gögüslerim cok büyüdü altları kırmızı kırmızı catladı
Btlklnc 2prensesannesiiii Evet evet penye sütyen aldım ona bıle sıgdıramıyrm 🤭 insallah sarkmaz ilerde
nilsmomy 2prensesannesiiii Ben hep karnım çatlamasın diye karnıma krem surdum cok şükür hiç çatlamadı ama bacaklarımı hiç akıl edemedim arkaları popomdan bileklerime kadar çatladı oraları ihmal etmeyin😂
2prensesannesiiii nilsmomy teşekkür ederim genelde bacaklar önemsenmemiş çok var sizinle aynı durumu yaşayan aklımda bulunsun🥰🙏🏻