2prensesannesiiii Önlemek için neler kullandınız 19+4 haftalığım bazen zeytinyağı sürüyorum karnıma kuruyor ama çatlak yok henüz karnımda çok çıkmadı ama sadece zeytinyağıyla önlem alabilir miyim?
Likayolcusu 2prensesannesiiii 37 den sonra iki haftada gertarafım mahf oldu ve yağlar kremler kullanıyordum 🙁
Mucizem33 2prensesannesiiii canım be kullanırsan kullan illa catliyo benimde ilk cocukta çatladı . Ama aradan 2 sene geçmişti çizgi bile yoktu geçiyor zmnla
Summerwine 2prensesannesiiii benim göbekte çatlak yoktu dedim herhalde olmayacak ama 28.hafta itibariyle küçük catlaklar başladı.😁bakalım şu an 30+0 olduk doğuma kadar ne olacak.Bu arada kremde sürüyorum surmesem herhalde harita olacaktim
2prensesannesiiii Likayolcusu ah ağlarım🤧 anneme çekerim inşallah hiç çatlağı yok kadının napsak fayda etmiyor çatlıcak olana mani olunmuyor anladığım kadarıyla
Momsy410 Likayolcusu 😢 en korktugum sey bu. Kremlere yaglara bi suru para verdim. Karnim hala catlaksiz 27. Haftada. Ama durup durup son ay catlayacak gibi geliyor
2prensesannesiiii Mucizem33 yaaaa ne güzel geçmiyor kimisinde beyaz çizikler kalıyor hayırlısı olsun bakalım tedbir bizden takdir allahtan artık🙏🏻🙈
2prensesannesiiii Mucizem33 sağlıklı olsun elbette ki 🥰🙏🏻 Çatlamak istemem yinede hayırlısı olsun akacak kan damarda durmaz derler çatlarsam üzüldüğümle kalırım çünkü hiç çatlamayan 2 arkadaşım var annem de çatlamamış hiç gebeliği normal rahat geçen şanslı annelerden olamadım inşallah bu konuda şanslı olurum🥰🙏🏻
Kardelentrkylmz Momsy410 benim arkadaşım çok sevinmişti olmadı diye 35. Hafta göbeğin hemen üst tarafında çatlak oldu
Kalbiimde2can Canlar bacak aralarinizada sürün ben hem karnima sürdüm hic baska yer düsünmedim 😂 Karnimda hic bi catlagim yok ama bacaklarimin arasinda olmustu biraz🙄 Simdiki hamileligimde her yerim yaglican gibi görünüyor 🤣
Merveclnk 2prensesannesiiii 33. Haftada harita gibi oldum çok çatladım ya ne sürersem süreyim eczacı dogurduktan sonra onarici biseyler alirsin iz gidermesi için öyle yapicam ben de 😒
2prensesannesiiii Merveclnk çatladıktan sonra operasyonla düzeliyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi
Momsy410 2prensesannesiiii insallah canim 🥲 benim ablam da son haftalari catladi ama suan yillar gecti uzerinden mesela karni gayet guzel. Ben clarinsin meshur bi yagi var onu kullaniyorum bi de yine clarinsin cilt esnetmeye yardimci bi kremi var. Sabah birini aksam birini kullaniyorum. Arada da kuru firca yapiyorum ama iyi mi kotu mu yapiyorum bilmiyorum
hayalperest2310 2prensesannesiiii çatlayan catliyormus zaten canım 29 haftalık oldum hala birşey yok ama son hafta catlayanlar bile oluyormus o yüzden genetik meselesi benim annemde yoktu kızkardeşim vücut komple haritaya döndü bakalım bende ne olacak 😂😂😂
Merveclnk 2prensesannesiiii sağlıklı olsunlar da önemli değil kuzum ya benm için sağlıkla gelsinler inşallah.