queenmerve Oğluşum genelde solda duruyor bazen mideme çıkıyor o baya rahatsız edici oluyor. Karnımda top varmış gibi öne doğru gidiyor 😅 karnım olmasa arkamdan hamile olduğum anlaşılmaz 🤭 Haftadayız 🫶🏻
Anasibalasi Cennetkpln kiz bebek bekliyorum canim naispse ama karnim ayni top gibi erkek gobegingibi duruyor yani fazla takilma gobek sekline saglikli olsun yeter ☺️🤲
Bellabells Esiraa benim ilk gebelikte de mideye doğru büyüdü karnım kasık bölgesinde yoktu şişlik. Bu gebeliğimde de öyle.ikisi de erkek.
Turan123 1 kızım var . Şuan erkek bebeğe hamileyim. Karın şeklim ,hamilelik belirtilerim, yediyim yemekler, canımın çektiyi herşey ilk hamileliyimle aynı 😁
Beybiacar Cennetkpln dün yan komşum yanıma geldi ben daha cinsiyeti söylemeden bana bu erkek dedi aa nerden anladım dedim dediki top gibi olur erkek bebek karnı kızın tüm vücuda yayilır ama 🤣🫣
Minis122 Cennetkpln benim 18+4 haftalik kendi gobegimde vardi biraz o yuzden sekli yaygin duruyor suan icin ilerleyen zamanda nasi olur bilmem 😂
Minis122 Deletedmom_116 benimde sagda duruyor oglum tekmelwri herdeyini sagda hissediyorum saglik ocagina gittim oda sagda durdugunu söyledi
Saglamcemile irembasoglu37 canim midenin altında dolulukmu var boşlukmu elime sert bısey geliyor bılemedım