Zeynepbebek23 tazecikannee uygulamaya göre 17 ultrasona göre 4🥹 ama bizim kız ne zaman gelir belli değil😭
Bilinmiyoreeee9292 Zeynepbebek23 sağ salim kavuşun inşallah ya 😌 bu arada bu uygulamada fazla mı görünüyor acaba anlamadım ki
Burcuozz Zeynepbebek23 rabbim tüm hamiş annelere kolaylıklar versin yardımcı olsun inşallah hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin 😊
Duygu1995 guzelanne23 benimde 39 günüm kaldı. Bebek hareketlerinde azalma var bir kaç gündür sizde de öyle mi?
glsh25 Uygulamaya göre 87 gün kaldı 8 li rakamları görmek değişik hissettirdi çok uzak geliyordu ama artık 2023 teyiz ve 3 aydan az kaldı çok heycanlııı Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin :)
hayallliiim tazecikannee 34+3 olduk 40 gün kaldı gösteriyor ama bana 40. Haftaya girmiycek 38 der demez doğacak gibi geliyor 🤣🤣
hayallliiim Eldgrn bizim kızlar 40. Haftayı görecekmi bakalım bana 38 der demez gelecek gibi geliyor🤣
Eldgrn hayallliiim haraketlenmez mi durmuyor kendini dışarı doğru vuruyor haraketlerini idrar torbama vuruyor kemiklere vuruyor hele oturayım oturmamla göğüs altimdan bir başlıyor haraketlere yapıştırrrrrrrrrr sonra hoplatıyor yerimden 🤣🤣
Denizkizi123 Mmervebz çişe kalkmaktan maalesef uyuyamıyorum kasık ağrım var yatıp uyuyup dinlenmiyorum çünkü yatakta dönemiyorum belimi alâ Mmervebz
nez10 tazecikannee 65yazıyor ama ikiz jve serklaj var. Planlı doğum olursa 37gün nolur o kadar dursunlar😁