Kızlar yatisim yapıldı normal doğum için bekliyoruz bol bol dua edin bana da 🤲🤲🤲🤲
Doğum için bekliyorum
Mervebslms Allah yardimcin olsun cnm saglikla dogsun bebisin bir çırpıda 😊
Mervebslms hayırlı sağlıklı doğsun inşallah Canım doğumdada bizlere dua et bizlerde hayırlı sağlıklı kucağımıza alalım inşallah
Kac cm ile yatis yapildi acaba benimde sancilarim var yaa insallah meryem annemizin dogumundan olsun dogumun
Mervebslms Ay hayırlısıyla kucağımıza alalım canım benim de yatışım yapıldı bakalım 🙏🏼 suyun sancın ne durumda ?
Mervebslms Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım çok geçmiş olsun şimdiden 🌸
Mervebslms kaç cm açılman var acaba bende dün açılma başlamış dedi doktor sancıda var dedi ama hala hissetmiyorum belim ve ön kısmım çok ağrıyo dünden beri ama hissettiğim bir sancı yok
guzelanne01_ amim canım benim tabikide dua ederim 🤲
havva_karabiber benim yaklasik 1 bucuk hafta önce ikk sancılarım baslamisti 1 2 cm ile yatış olmadi suyum da gelmemisti. Şimdi 3 cm ile yatış yapıldı 5cm oldu bekliyoruz bakalım 🤲🐣
Lizbonn suyum gelmedi canım sancım da daha o kadar kuvvetli ağrılı hissetmiyorum 🧿🤲 sen nasılsın
Tatlimm amim canım benim inşallah hepimiz bir avazda doğururuz 🤲 3cm ile yapıldı yatisim