• Doğum
  • Doğum için bekliyorum

Mervebslms hayırlı sağlıklı doğsun inşallah Canım doğumdada bizlere dua et bizlerde hayırlı sağlıklı kucağımıza alalım inşallah

Kac cm ile yatis yapildi acaba benimde sancilarim var yaa insallah meryem annemizin dogumundan olsun dogumun

Tubatgn, başlığı Doğum için bekliyorum olarak değiştirdi.

Mervebslms Ay hayırlısıyla kucağımıza alalım canım benim de yatışım yapıldı bakalım 🙏🏼 suyun sancın ne durumda ?

Mervebslms Rabbım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım çok geçmiş olsun şimdiden 🌸

Mervebslms kaç cm açılman var acaba bende dün açılma başlamış dedi doktor sancıda var dedi ama hala hissetmiyorum belim ve ön kısmım çok ağrıyo dünden beri ama hissettiğim bir sancı yok

havva_karabiber benim yaklasik 1 bucuk hafta önce ikk sancılarım baslamisti 1 2 cm ile yatış olmadi suyum da gelmemisti. Şimdi 3 cm ile yatış yapıldı 5cm oldu bekliyoruz bakalım 🤲🐣

Lizbonn suyum gelmedi canım sancım da daha o kadar kuvvetli ağrılı hissetmiyorum 🧿🤲 sen nasılsın

Tatlimm amim canım benim inşallah hepimiz bir avazda doğururuz 🤲 3cm ile yapıldı yatisim