Milosee Yok hiç öyle düşünme sakin ol bebeğine de kızma o da hayata alışmaya çalışıyor bende doğum yapalı 19 gün oldu benimde psikolojim çok bozduldu hala da dışardan burnunu sokmaya çok çalışıyorlar ben hamileyken yanımda kimsenin kalmasını istemiyodum doğum yaptım kimse kalmadı oturmaya gelin ama kalmanızı istemiyorum dedim öyle bı nebze olsun kafam rahatladı. biliyorum zor ama kayinvalideni de duymamaya çalış ona sorma sen direk al çocuğu altını aç gerekeni yap çocuk üşüyecek ki uyanacak beslememek daha kötü. Bugünlerin geçeceğini anlat kendine zor olacak ama elbet geçecek annelik emek istiyor emek verip güzelliğini tadıcaz inşallah. Meme konusunda bende silikonla emziriyorum banada hala bırakmadın mi almıyor mu memeyi falan diyolar o böyle rahat ediyor diyorum, silikonla dene direk memeyi dene sürekli teklif et etrafına süt sür vazgeçme tekrar alır inşallah, o nasıl emmek istiyorsa öyle ver silikonla tutarsa öyle ver boş insanlara da kulaklarını kapat gerekirse eşinle de muhattap olma bebeğinle ilgilen