Milosee geciyor farkli zor gunler geliyor sonra onlarda geciyor. Sonra bir sonraki zorluk derken bir bakicaz onlar kendi yavrulari icin zorlanicak. Uaynmiyorsa cenesini sakinca gidikla refleks olarak emmeye devam ediyor. Benimde ilk bebegim kayinvalidem ilk hafta hastanede bana refaktci olmustu , 2.hafta esim izin yapti ,kayinvalidem kalayim dedi ama biz yolladik kadinin son haftasiydi dogum icin izin almisti oda 😂 dedik dinlen. Inan cok daha cabuk aliyorsun. Basta cok zor o kadar iyi anlıyorum ki ben sabah 5 6 ya denk gelen ogune kalkamiyordum artik esim kalkip emzirtip gazini cikarip yatiriyordu. Ama sonra alışıyorsun zaten o zamanda uyuma ve uyanıklık suresi uzuyor. Mesela bizim suan uyku duzenimiz dis yuzunden alt ust 😂 ek gida geliyor elim ayagima karisti. Ama cidden ne kadar erken yanliz kalirsan o kadar rahat alışıyorsun herseye. Ha ben zorlaninca kayinvalideme kavimler gocu yapiyorum o bakiyir ben dinleniyorum ama yapmasa da gikim cikmazdi zorunda degil sonucta… sutun yetmese hic uyumaz. Acken alti pislen uyuyamiyor canavarlar , birde bol su bol yesillik protein karbonhidrat vitamin dengeli ogunler sutun guzel ve kaliteli olur. Mesela ben 4 gun serumla beslendim sutum hic besleyici degildi ve kizim sarilik oldu 6 saat foto aldi. Sonra beslendim ama korkudan sadece sivi 😂 zamanla yemeye basladikca sut indi uc bir anda gitti , suan duzensiz yesemde elimden geldiğince dikkat ediyorum ve sonuc olarak hiperlaktasyon var. Yani fazla sut uretimi. Ama bu 1 gunde olmadi. Hergun midem almasa bile su icmeye devam ettim inatla , hemde deli gibi kiyida kosede kuzu kulagi kemirdim. Birde kayinvalidem asiri taktigim icin üzüntüden kesersin bile sutunu rahatla biraz dedi anlatti , o uyudugunda uyu uyumasan bile yanina uzan dinlen sakin kal aglayasin varsa agla rahatla bunyene sakin stresi barindirip buyutme dedi , bakti ben hala takiyorum humana still tea aldi gunde 1 bilemedin 2 bardak ic dedi , bilmiyorum psikolojik bile olabilir bunlar olunca mis gibi oldu , ama bu seferde yarim saatte bir ust degistirmeye basladim , sut akıyordu surekli. Ama cidden stres yapma kafana takma cok etkiliyor. Ben sadece ev sahibimjz cikin dedi kis gunu nasil tasinicaz biz diye dertlendim o bile azaltti yani sonra hemen sakinlestirdim kendimi.