busrabay1_0 Merhaba hanımlar 8 aylık gebeyimmm öksürük çok şiddetli var karnım kasılmış ve tutulmuş öksürmekten bildiğiniz doğal yöntemler varmı öksürük için
emelsari262 busrabay1_0 cevizin içindeki zarı varya canım onu kaynatip icebilirsin çok faydasını gördüm günde 2 3 su bardağı içiyordum ben şükür onunla atlattim
usenmedimyaptimbirvelet busrabay1_0 ay yokkkk ne lanet bir şey geçmiyor asla neler denedim bana mısın demiyor doktora gittim ora buraya gittim bi şey yok diyolarlar niye öksürüyorum deli gibi o zaman 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ ciğerlerime baktırcam artık
Laviroseee busrabay1_0 aynı durumdayız 😢 pekmez ballı limon falan denedim anlık rahatlattı ama gel gelelim uykuya geçince başlıyor 😢😢
busrabay1_0 Aygul_8403 bende 34 ama geçmiyor 1 hafta oldu bebegimin haraketlerini de etkiliyor bu durum
Aygul_8403 busrabay1_0 maalesef bebişlerde çok etkileniyor nstde sancım cıktı öksürük ve öğürmkten dedi doktorum
usenmedimyaptimbirvelet Aygul_8403 benim 3 haftadır geçmedi ve öksürmekten kaç kere afedersin kustum ama bebeğimin hareketinde bir sıkıntı yok hâlâ aynı şu an öyle diyince korktum
Aygul_8403 Nstde çıktı kendimi sıktıgım için Bn bişi hissetmedim salı belli olacak bklım bu hastalığı atlatrsam
busrabay1_0 Aygul_8403 nst sırasında telefon felan sizdeyse telefonda nst yi farkli sonuclandiriyor gecen doktorum soylemisti
emelsari262 busrabay1_0 evet canım salgına yakalandım 2 hafta boyunca oksurdum en son o tarifi yaptım 3 gün de toparladım
Aygul_8403 busrabay1_0 yok eşimdeydi tlfon ilk nstye girdim öksürmekten nefesim sıkışıyor oda sancı cıktı salı belli olur iyişrsen rahatszlıgındanda olmuş olabilir dedi doktorum
busrabay1_0 usenmedimyaptimbirvelet bende aynı şekilde çok kötü bı salgın var ve geçmiyor mallesefffff hamileler hastalar için çok kötü bı durum mallesef 😥
busrabay1_0 usenmedimyaptimbirvelet bende aynı şekilde çok kötü bı salgın var ve geçmiyor mallesefffff hamileler hastalar için çok kötü bı durum mallesef 😥
Fatmatrn Bnde oyledım kestane balı yedım ve ıhlamur lımonlu cay ıctım gectı 10 gun surdu cok sukur ıyı gectı allah herkeze şıfa versın
busrabay1_0 emelsari262 nasıl yapicam soğuk mu icicem tarifini verebilir misin acaba yan etki gösterir mi hamilelikte