Mustafayigitvebeytugannesi Ebrarliva çok haklısın valla ilerde gelinlerde bizim için böyle diyecek sanırım 😂😂😂😂
Ebrarliva Mustafayigitvebeytugannesi vala bakalım gelin nasip olucakmi bana şuna bir kızım var hamileyim cinsiyet daha belli değil 🤣
Rabiaaa46 Fatma34- evet ya bende çok kınadım aslında ve istemedim manyaklar falan derdim şimdi ahahahha 😂
Susamm34 Merveofs doğum olduğunda 17 ay araları olacak işte ilk öğrendiğimde üzülmüştüm ama sonra toparladım yani 1 aylıkken de hamile kalabilirdim neyseki 10 aylıkken hamile kaldım diyip kendimi motive ediyordum😂
Rabiaaa46 Hamiss_ nasıl geçiyor peki hamilelik zormu bebekle bizde 8 aylığız 5 haftalıkta hamileyim 🤦🏼♀️
cahillesohbetikestim Rabiaaa46 oğlum 6 aylıkken gebe olduğumu öğrendim 🤣 şimdi oğlum 1 yaşına girmek üzer karnımdaki 28 haftalık 💙
2_kezannelik Rabiaaa46 oğlum iki yaşına girecek 13 gün oldu doğum yapali gerçekten zor bilmiyorum ben çok kötü hissediyorum yapayalnız hissediyorum zor çünkü ama ben gurbetteyim sizin yardimciniz varsa çabuk geçer büyür bebeğin
Kediannesi21 Rabiaaa46 yok canım ben ikinci dahi en erken 5 6 sene sonra diyordum ama süpriz oldu vardır rabbimin bi bildiği sağlıkla gelsin🤲🏻
Ebrarliva Rabiaaa46 Allah ikimizede hayırlı sağlıklı bir erkek evlat nasip etsin insan lmayani istior tabi ama kizda olursa basimiz gozumuz ustine tabii
Rabiaaa46 Ebrarliva tabiki öyle aynen ama gönlümüzden geçeni hayırlada nasip etsin RABBİM İnşallah 🙏🥰