Busra_2 Rabiaaa46 ben ilk hamileligim ama senin gibi payı cooook isterdim inan bana tek hayalim ikiz olmasıydı ikiz olmadı ama 40inda bı daha kalmyi istiyorum
Rabiaaa46 Nutelllaa Ben acaba benim gibi olan az mı dedikçe daha çok artıyor 😂 Maşallah sağlıkla kucağına al inşallah zor geçtimi peki süreç
Kayraa42 Rabiaaa46 oğlum 6 aylıkken hamile olduğumu öğrendim… Şu an 33 haftalığım ve oğlum yeni bir taşına girdi… Herkes diyor şunu büyütseydin bari bununda sana ihtiyacı var diye.. Bu daha çok küçük kıskanacak falan.. Umrumda mı hayır.. Allah yardım etti şimdiye kadar doğumdan sonrada inşallah yardım eder..
Rabiaaa46 Kayraa42 Canım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Allah’ım 🙏 Darısı bizlere beni biraz korkuttular 🤦🏼♀️
Kayraa42 Rabiaaa46 amiin inşallah… Hiç korkma bende korkmuyorum rabbim in vardır bir bildiği… Hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar 🤲😊
Mustafayigitvebeytugannesi Rabiaaa46 ilk oğlum 5 yaşında ikinci oğlum 14 aylık ve ben 6 aylık hamileyim 😂 üçü de erkek. Birde babaları var tabi unutmamak lazım 😂😂😂
Ebrarliva Mustafayigitvebeytugannesi bir sox var kendi çocuklarimi değildr kaynanamın oğlunu egitebilmek zor 🤣
Rabiaaa46 Hamiss_ nasıl geçiyor peki hamilelik zormu bebekle bizde 8 aylığız 5 haftalıkta hamileyim 🤦🏼♀️
Mustafayigitvebeytugannesi Ebrarliva çok haklısın valla ilerde gelinlerde bizim için böyle diyecek sanırım 😂😂😂😂
Susamm34 Merveofs ben kazayla çocuk mu olur ne alaka diyordum millet o kadar uğraşıyor da olmuyor bilerek yapıyorlardır kaza diyorlardir diye düşünüyordum hep 6 yasinda 15 aylık ve 30 haftalık hamileyim sonuç gerçekten kaza oluyormuş arkadaşlar 😂
Hamdiyevural Benimde oğlum 2 Yaşında şuan 14 haftalık hamileyim korku var açıkçası ama iyiki olmuş doyorum doğana kadar 2 buçuk olur birlikte büyürler bizimki neyseki planlı oldu ostedik çok yaş olmasın aralarinda diyorum ben
Susamm34 Merveofs doğum olduğunda 17 ay araları olacak işte ilk öğrendiğimde üzülmüştüm ama sonra toparladım yani 1 aylıkken de hamile kalabilirdim neyseki 10 aylıkken hamile kaldım diyip kendimi motive ediyordum😂
Fatma34- Rabiaaa46 Kızım 14 aylık ve 15 haftalık hamileyim, bebeği küçükken hamile kalan kimseyi kınamamak lazımmış bu hamilelikte çoook iyi anladım 😂 Birde inanmazdım ama kaza diye birşey gerçekten varmış 😂
Rabiaaa46 Fatma34- evet ya bende çok kınadım aslında ve istemedim manyaklar falan derdim şimdi ahahahha 😂
imren_melinarya Rabiaaa46 evet ben 18 aylikken birincim ikinciyi dogurdum simdi yine 4 haftalik hamileyim 🥰 ilk kizim cok zor olmasina ragmen yaptik hemde