[silindi] Bu sayısız uygulamadan soğutan reklamlarla alakalı modların bi açıklaması var mı acaba sürekli bu şekilde mi olacak?
Yaseminturan_ [silindi] Ayy evet evet normalde ben cok sorun yaşamazdım ama bugün delirtecek kadar sık reklam girdi🥴
Papatyaa_01 [silindi] birde klavye sorunu, bi posta giriyorum cevap yazcam klavye yok gelmiyor, yada tam yazarken birşeyleri yanlış yazıyorum silecem yok klavye basmıyor. Reklam sorunu bitiyor klavye başlıyor, klavye bitiyor reklam başlıyor 🤷🏻♀️
cennetinsusu [silindi] Valla ben 3 haftadır felan googleden giriyorum reklamlar çekilecek gibi değil gerçekten. Miss reklamsız forum keyfi 😂 favladım beni hatırla yaptım o şekilde kolay oluyor
NaimeYilmaz Ben 1 saattir aralıksız Forumdayım 10 dakikada 1 reklam görüyorum. Kapatmam toplamda 25 sn sürüyor. Yaşadığınız durum buysa normal
[silindi] NaimeYilmaz bu sizi rahatsız etmiyor olabilir ama kullanıcı olarak rahatsız olduğum için dile getirdim zaten
[silindi] Papatyaa_01 klavye reklam birde bi konuyu dan çıkıp ana menüde gezerken sürekli o ilk baktığın konuyu açıyor çıkıp tekrardan açmadan düzelmiyor
NaimeYilmaz [silindi] Beni rahatsız edip etmediğini belirtmedim. Şu an reklam ayarı bu şekilde. Siz 1 dakika 2 dakika arayla mı görüntülüyorsunuz? Reklam çıktığında hiç kapanmıyor mu? 10 dakika arayla reklam görüntülüyorsunuz bundan mı şikayetçisiniz? Yani şikayetinizi anlamaya çalışıyorum, detay vermemişsiniz.
[silindi] cennetinsusu denemek lazım güzel bi yöntem muhtemelen benim gibi şikayetçi anneler o şekilde yapacak teşekkürler öneri için 🥰
cennetinsusu [silindi] Valla çok rahat sadece bebeğin gelişimini okumak için uygulama güzel oluyor. 🥰
[silindi] NaimeYilmaz dakika tutmadım ama forumda olduğum süre içerisinde yaklaşık 7 8 tane reklam gördüm. reklamı kapatmak istediğimde beni app store yönlendiriyor app store kapatıyorum ardından reklamı kapatıp baktığım yer değişiyor şikayetlerim bu şekilde.
funnymummy NaimeYilmaz benimde iOS ve gitmişti bu reklam sadece açınca 1 kez geliyordu ama bugün hiç kapanmıyorsa nerdeyse 1 dakika izleniyor ve sürekli çıkıyor