mervesu12 Kızlar size saçma gelebilir ama sanki bebek titriyormuş gibi hissediyorum bu bağırsak hareketi mi anlamadım?
Kubra5847 mervesu12 bebek hickiriyo olabilirmi benim ilk gebeligimde oğlum çok hickirirdi seslerden felanda etkilenirdi
Z_B_A2019 mervesu12 Bir ara bende de olmuştu o doktora sordum olabilir öyle şeyler endişe edilecek bişey yoktur dedi hatta benim 33. Haftadan beri arada karnimda çıt çıt ses geliyo bebek hareket edince 😂😂
Bilgelihayat mervesu12 evet benimde oluyor, kısacık süren bir sallantı gibi dimi ? ☺️ Bende yaşadığım için anlıyorum, ama nasıl anlatılır bilemiyorum. Ve hıçkırık değil, hıçkırık kalp atışı gibi ritmik atıyor.
mervesu12 Kubra5847 böyle bi anda titriyor sonra geçiyor karnım ama ne olduğunu anlamadım açıkçası dalga geçilir diue sormaya çekindim ama bu ikinci oldu merak ettim
KLORAKHANIM Babykalamar icim rahatladi ben de cok utandim doktora bile soradim, o zaman benim kizim kordonla ip atliyo bazen….
Babykalamar Hickirik ritmik kalp atisi gibi oluyor bu telefonun titresimde olmasi gibi bisey kordonunu salliyormus🤣 bi iki kere yapti birakti buara yapmiyor daha
Buse-ozdmr Babykalamar hahahah ayyy çok tatlı ya kordonunu sallayıncamı tıtrıyomuş gercekten daha hiç yasamadım cok merak ettım🥰😄🙈
Nisa04 Babykalamar ayy Allah razı olsun valla aydinlandim 😂bizimki de hep hickiriyor ikinci gebeliğim bu titremeyi geçen uyurken hissettim ne oluyor diye yerimden zipladim bide bugün yaşadım.vay çılgınca kaparan pankek hele neler yapıyormuş 😂😂
Bebegimizolsun Buse-ozdmr 31+4 bunca zaman hiç hıçkırmadı 😂😂 yani ben hiç öyle bişey hissetmedim ya Farklı bişey olsa mutlaka insan hisseder hıckırmadı demekki 😂 merak ettim nasıl bi duygu 😂😂😂😂
Babykalamar Buse-ozdmr @KLORAKHANIM Evet bende arastirinca forumlarda bunu buldum haftaya doktora gidecegim onada soracagim bildigin telefonu titresime alip karnima sokmusum gibi🤣🤣
Buse-ozdmr Bebegimizolsun pıt pıt atıyor baya 1 dakkıka falan suruyor elını koydugundada barız bellı 🤣😍
kitapkurdu Bebegimizolsun benim oğlum çok hıçkırırdı. Ama kızı hiç hıçkırmıyor ya 🤭 30+4 olduk hala hissedemedim. Ama titreme bizde de var.
Mmervebz Bebegimizolsun benimde 31+2 bende bir kere hissettim kalp atışı gibi oldu galiba bundan sonra hissederiz😁
Bebegimizolsun Buse-ozdmr hahaha yok kız hiç olmadı 😂 bizimki elimizi koyunca kımıldamıyor elimiz olmayınca çok güzel hareket ediyor elimizi koyduğumuz an donuyor
ikibaloglanannesi Z_B_A2019 bende 33’üm. O titreme hıçkırık ve çıtçıt sesi 32’den beri bendende geliyo😅😅
Babykalamar Buse-ozdmr benim ödum koptu valla iki gun once yasayinca kriz fln geciriyor sandim bidaha yapmadi kerata🤣