Tugba_42 Merhaba arkadaşlar ben 13+4 günlük hamileyim tahmini doğumum temmuz başı veya Haziran sonu gibi görünüyor pek fazla şikayetim yok arada bir bel bacak ağrısı yaşıyorum o kadar sizler kaç haftalıksınız ve neler yaşıyorsunuz dertleşelim mi biraz 😌🐣🌸
Elifnrcn Tugba_42 bizde 12 yi bitiriyoruz heyecan şimdiden tavan😄 ara ara gelen mide bulantısı ve yanması yaşıyorum uyku halini söylemiyorum bile kafam kalkmıyor nasıl olacak halimiz bakalım daha alışverişe başlamadık siz başladınız mı
Sevval0308 Tugba_42 canım bire bir aynı gidiyoruz seninle iki gün öncesine kadar kasıklarımda ara ara sızlama oluyordu iki gündür o da yok. Sadece akşam belli bir saatten sonra miğde ağrısı hissediyorum onun dışında zaten öğrendiğimdendir bir belirtim yok. Allah’a sukretmeliyimki ama maalesef kuruntular insanın beynini götürüyor. Sanki muhakkak miğde bulantisi vs yaşamak zorundymisiz gibi. Çünkü özellikle burda neler neler okuyoruz insanın aklına maalesef kötü şeyler geliyor. Rabbim korusun bebeklerimizi de bizleri de🥹😍
Tugba_42 Sevval0308 aynen canım valla bende hiç kusma yaşamadım ara sıra bulantılarım oldu geçti bende öyle sanki kusmamak hamilelikte bir sorunmuş gibi aklıma geliyor oysaki şanslıyız bence Rabbim sağ salim bebişlerimize kavuştursun inşallah 🤲🌸
Tugba_42 meryemy aynen şuan baya yavaş geçiyor gibi geliyor ama belki doğum oluncada ne çabuk geçti deriz 😊
Sevval0308 ncomn bende 6 dakikadır 13+5 im :) doktorum 12+5 de yüzde 90 kız dedi ve bizede gösterdi esimle hayırlı evlatlar olsunlar insaallah :)
Tugba_42 ncomn merhaba doktorum tahmin yapmadı fakat biz fetal DNA testi yaptırdık ve cinsiyeti ordan öğrendik kesin doğru oluyormuş sonuç 😊
Eylulbaby2 Rmysalya bizde sizinle ayniyiz benim 2. Cocuk oldugu icin onunla ugrasinca zaman cok cabuk geciyo sanki😅
Tugba_42 Sevval0308 benim doktorum ultrason da tahmin yapmadı maalesef ama fetal DNA ile kesin olarak öğrendik bizde 😊
kbra19 Tugba_42 00:00 itibari ile 13+6 günlüğüz ☺️ Mide bulantılarım devam ediyor arada nadirde olsa kusmalarım olabiliyor Uyku hali aşırı derecede var ama uyuyamama problemimde var 😀 Bian önce dinç döneme geçmek istiyorum
Tugba_42 kbra19 inşallah sağlıkla geçersiniz bende kusma hiç olmadı bulantı arada olup geçiyor iştahım açık baya 😁
Hilalebrar Brvnn yaa benimde öyle ara sıra oluyo sanki açıyor gibi değişik bı ağrı benimki. Geçen haftalarda da olmuştu bugünde oldu anlam veremedim bende
Hilalebrar Tugba_42 bende 14 haftalık hamileyim canım benim doktorum 2 li taram için gittigimde henuz erken cinsiyet için demişti ondan yapmadi bı tahmin. Bugün ara sıra karnımın icinde tarifsiz bir acı oldu geçen haftalarda da böyle olmuştu acaba karnım büyüyor ondan mı benim gibi olan varmı? Mide bulantım da bazan oluyo bazan hiç olmuyo.mesele bugün çok fazla bulantım oldu gün boyu hiç geçmedi
Tugba_42 Hilalebrar benimde şuan bile hala adet olacakmış hissi var karnımda canım belimden bacağıma doğru bı sancı var aşırı derecede değil ama sürekli bir hafif hafif sızılar var neredeyse hergün oluyor inşallah normaldir
noluyosanagenemiross 14+3 mide bulantısından ölüyorum 🥴 kasığım çok ağrı yapıyor bide regl olcakmışım gibi belim ağrımaya başladı
nebakiyonkomikmi noluyosanagenemiross Bende 14+5 canım üç gundur benimde kasıklarımda ağrı var özellikle sağ tarafta yorumunu görünce biraz rahatladım temizlik yaptım çok eğildim kalktım ondan oldu sandım Dün hiç yatamadım ne tarafa yatsam ağrı o tarafa geçiyordu döndüğüm tarafa böyle sanki içimde yuvarlana yuvarlana yer değiştirir gibi oldu 🥹
Tugba_42 noluyosanagenemiross gerçekten aynı şeyleri yaşıyoruz bulantı pek yaşamıyorjm ama sürekli bir adet olacakmış gibi bir his var ağrı var karnımda
noluyosanagenemiross nebakiyonkomikmi bugün bende evi süpürdüm süpürgem ağır herhalde ondan oldu bilemiyorum ama. İyi siz evi siliyorsunuz ben bıraktım ev işini riske atmayım diye sadece süpürüp toz alıp geçiyorum 🥲
Sevval0308 Tugba_42 amin kuzum aminn anne olmak çok zormuş rahme düştüğünde anlıyor insan hep bir kuşku hep bir gözünün arkada kalmasi ve ömür boyu sürüyor :) rabbim canlarına sağlık versin hayırlı olsunlar da başka birşey istemiyorum🥰