Beybi_2022 1996snl bende 12 haftalığım bulantım aşırı var 6 hastalıkken başladı hergün 4 5 kez çıkarıyorum ve hiç bitmeyen bulantı 😔 ikili test yaptırdın mı canım
zeynepnilda12 1996snl 1996snl bende senin gibiyim hiç bir problem yok mide bulantısı vs. Normal mi yada iyi bir şey mi?🌼
Arasbebek-6 Happyhappy__ bende ikinciye hamileyim ilk defa kasılma kramp gibi şeyler hissediyorum doktorum normal dedi ama ilk gebelik gibi rahat olsun istiyoruz:)
Happyhappy__ Arasbebek-6 aynen ya gerçekten ikinci gebelik farklı oluyor salı günü anlatcam ona göre takviye versin doktorum
Cerennn_ Littlehappy bende de görmüştü kanama alanı var diye korkulacak bir şey değil dedi endişelenme. Benim açık kahve rengi lekelenmem oldu doktorum 20 gün istirahat verdi ve progrstan fitil kullanıyorum. Korkmayın Allah’ın izniyle geçecek 🙏🏻
Littlehappy Cerennn_ bende de kanama olabilir dedi fitil ve iğnelerim var benimde 10 gün dinleneceksin dedi bakalım haftaya kontrole gideceğiz teşekkür ederim ayrıca hepinize içim rahatladı gerçekten 🙏🏻
Leylayla Tubisss50 bende 5+2 deyim ilk defa bugün kasık ağrım çok arttı .. öğleden sonra randevum var bakalm dr için bu ağrılar ne gösteriyor.
Merveass Happyhappy__ 7+5 olduk 😇 2. Gebelik ilkinde yaşamadığım bacak ağrılarım var Dr muayenesinde soracam ama henüz kan tahlili de istemedi doktorum
Happyhappy__ Merveass ayy herkeste varmış bu ikinci gebelik sorunu gerçekten neden böyle oluyor anlamadım
Littlehappy Zuzumuz aahh gerçekten içim rahatladı ben ilk defa duydum çünkü ve doktor net konuşmadı çook teşekkür ederim 🙏🏻
Lamiye2023 Happyhappy__ 7 haftadayım. Grip geçirdim çok ağır 10 gün yattım.inşAllah bebeyime bişey olmaz. Yirmilik dişim çıkmaya başladı. Karnımda ağrılar oluyor adet olacakmışım gibi. Bütün gün de bulantım başladı hiç bir şey canım çekmiyor yiye bilmiyorum. İnşAllah her kes bebeyine sağlıkla kovuşur🥰 Anneliyin ne kadar zor olduğunu şimdidən anlıyorum
Zeliha2 Cmv değeri ne demek acaba bilen var mı yüksek olması tehlikeli mi benim yüksek çoktı enfeksiyon bölümüne gitmemi söyledi doktor acıkcası içime korku düştü yaşayan var mı böyle bişey 😔
Haticeeysra Benim 2 ocakta yaptığım test ile 6 ocakta yaptığım kan testi aynı çıkmış e nabızda başına gelen oldumu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi bir sorun mu var acaba
Bulutnidamommy Happyhappy__ 3. Gebeliğim Allah nasip ederse .. 9 haftalık olduk.. bulantı kusma yok. Harika geçiyor şuan için:)
Senanmn Bende 5+2’deyim bulantım yok çok şükür sadece sürekli uyumak istiyorum pazartesi doktora gidicem umarım keseyi görürüz inşallah amin 🤲🏻🥰