Mucizemses Kızlar 18 gün oldu kürtaj olalı bebeğin genetik test sonuçları kaç günde çıkıyor devlette acaba? Birde e nabızda gözüküyor mü çıktığında
dthealthy Mucizemses benim 1ayı geçti 1aralıkta yapmıştım benimkini de yolladılar ama henüz sonucum gözükmüyor benim de
Didemcann Mucizemses devlette biraz geç çıkıyor benim 2 ayı geçti hala çıkmadı maalesef özellikle yoğun hastaneler de daha geç
arirangg Mucizemses o ptoloji sonuçları hep temiz çıkıyor. Mümkünse kendiniz genetik test yaptırın. Trombofili paneli testini yaptırın
Elaass arirangg siz yaptırdınız mı nasıl bir süreç? Ben de kürtaj oldum tekrar gebelik denemeden yaptırmak istiyorum
arirangg Elaass Yaptırdım, kanımda pıhtılaşma bozukluğu çıktı. Şimdi tekrar hamileyim. Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Elaass arirangg genetik test başka bir şey miydi peki onun sonuçları 2 ay sonra çıkar diye duymuştum. Pıhtılaşma bende de olabilir onun testi kesin yapılacakmış drum öyle söyledi
arirangg Elaass Bebeği patolojiye gönderiyorlar o ayrı bir de benim dediğim anneden kan alıyorlar bakıyorlar pıhtılaşma var mı diye
Cicek1 arirangg ](https://) Canım bu test sonuçlarından anlıyor mısın pıhtılaşma var mı başka ilde yaptırdım gidemiyorum uzak diye genetik test sonucunu bekliyorum toplu almak için
Balahatunn Genetik test yaptirmanizi oneririm. Ama devlette 2 dusukten sonra test yapiyorlar. Ozelde yaptirabiliyorsunuz
arirangg Mucizemses Tıbbi genetikte baktırdım. Hematoloji de olur. İkisinden birine gitmen lazım. Ama devlete gidersen daha önce de düşük yaptım, de. Bu üçüncü, de. Yoksa bakmıyorlar. Ben öyle dedim
Balahatunn Elaass evet anne ve babay bakiliyor. Benden 6 tup kan aldilar, esimden 2. Ucreti biraz fazla cikiyor ama