umena Bebegimizolsun benim su an plesenta marjinal o yüzden yukarıya çıkmazsa mecburi sezeryan olcak yerine çıkması icin dua istiyorum ❤️🙈
Bebegimizolsun umena ayy inşallah döner kuzum ya Döner dönmez diye bişey diyor mu doktor yani düzelebilirmi
Bebegimizolsun Prenses34_annesi ayy seninde az kalmış valla hepimiz hemen hemen yakınız birbirimize 🙂
cansualisa Bebegimizolsun olmaz mı kuzum 2. Bebeğim korku heyecannnn sinir hepsi karışık ortaya belim koptu yoruldum vallahi ev çocuk hastalık :(
Bebegimizolsun cansualisa ayy ikinci bebiş bide maşallah kuzum 🥰 inşallah sağ salim kucağına alır diğer minginin yanina hemencecik gelirsin
Eldgrn Bebegimizolsun var da yok da hala az kaldığına inanamiyorym sanki daha çok var gibi geliyor ama bir yandan da zaman böyle geçtikçe jeton düşüyor az kaldı zilleriyle
Bebegimizolsun Eldgrn ayy ya gerçekten insan bu kadar hızlı geçmesine insan inanamıyor Bence bundan sonra daha yavaş yavaş geçecek gibi geliyor inşallah tez zamanda sağ salim alalım kucaklarımıza
ilknur8484 Bebegimizolsun ilk gebeligim inşallah o kadar bekletmez anlamında dedim 😂 çok sabırsızlanıyorum 40 hafta dolmadan gelsin istiyorum ama nasip tabi saglikla gelsinler bebislerimiz