Feden miniklerinannesii00 doktorum da bana kahverengi için kendini yorma dedi kırmızı olursa hasteneye gel dedi
miniklerinannesii00 Feden hamile olunca rahim büyürmüş ve büyüdükçe içinde kalan kanlar dışarı atılırmış kahverengi şekilde olunca böyle diyorlar ben progestan fitil kullanıyorum hemşirem fitil de yapabilir demişti.
Feden miniklerinannesii00 bende de çok az var bazılarında hiç olmadan süreç devam ediyormuş bünyeye göre değişiyordur
miniklerinannesii00 Feden evet çevremde hiç bulantısı olmayanlar var belkide benim sonra başlayacak ayın 10 unda ilk randevum var soracağım doktoruma
Sevin21 Bende de tam böyle kahve gibi değil ama sarının koyu tonunda akıntım oluyor doktorda keseyi görmeden bsy yapamam dedi sizce normal mi ?
Feden Sevin21 ben çok anlamıyorum tabi doktorlar bilir eğer yine şüphe varsa içinde farklı bi doktorla görüşebilirsin
Feden miniklerinannesii00 benimde hiç olmuyordu bulantı niye olmuyor diye düşünüyordum dün akşam çok kötü bulantı keşke hiç bulantı olmasa dedim şu an yok iyiki
miniklerinannesii00 Feden benim tüp bebekle oldu o yüzden bir sorun mu var diye endişeleniyorum. İnsan ne kadar çevreden normal olduğunu duysa bile korkuyor.
Feden Feden dikkat etmek gerekir ama içini ferah tut bence en önemlisi kötü düşünme ben öyle yapmaya çalışıyorum
Aysel66 Feden bizde 5+4 olduk ama benim daha hic mide bulantım olmadı kasık agrım var sadece yarın kontroldeyiz bakalım keseyi gorucez mi
Zumrutkb Feden 6+2 ve bir de bebiş var 11 aylık 😍😃 isteyince yatamamak çok zor. Bir de sürekli kosturmal bu arada lekelenme de oldu.
Leptop23_62 Kizlar bende 6+2 olduk keseyi gördük ayın 18 aldim randevu inşallah bebiside görürüm bakalim benim midem çok bulanmiyor ama birsey yiyemiyorum birde uykusuzluk cekiyorum
Aksoycansel 4+6 olduk bizde daha çok yeni ☺️ kasık agrısı ve bel agrısı çok oluyor 🥹 bakalım daha doktora gitmedik önümüzdeki hafta bizde kesemizi görürüz inşallah 🥰🥰