Serce Byzctn Allah’a şükür biz iyiyiz 14+5 teyiz 2 seferdir doktor %90 kız dedi bakalım hayırlısıyla Ne yalan söyleyim hamile kaldığımı öğrendiğimden beridir bende kız hissediyorum 😅
doganursezmag Byzctn 17+2 olduk bizde🧚♀️ İlk günden beri içime doğan kızdı ikili testte kıza benziyor dedi pazartesi gittiğimde de kesin kız dedi😍 Hareketlerini çok az az hissetmeye başladım
Selocan Byzctn 15+2 günlüğüz dun doktora gittim. Bacaklarından göremedi ama tahminen kiz dedi pipi göremedim dedi. Sonra devlete gittim oda göremedi bi dahakine dedi. Bakalim bekliyorum 😍
Semay Byzctn Çok şükür şu sıralar iyiyiz🙈2. çoçuğuma hamileyim😂 14+ 5 günlük 😇 Yine erkek galiba🙈🙈ama dr çok erken dedi bir ihtimal kız olur diyorum ama annem rüyasında görmüş o yüzden kesin erkektir diyorum😂
Byzctn Serce 13 haftalıkken gittim bana da kız dedi 😊 cuma tekrar gidicem bakalım bende en başından beri kız hissediyorum rüyamda bile gördüm hayırlısı artık 👶🙏🏻
Mimi Serce bende aynı gidiyorum seninle 14+5 olduk 3 kızım var cinsiyetini bilmiyorum ama rüyamda erkekde kızda görüyorum erkek olarak hissediyorum tabii hepsinin başı sağlıklı olması
yyssmmnn Merhaba bende bugun 16. Haftama girdim 🥔 olduk doktor 13. Haftada kıza benzıyor dedı eşimde bende hep erkek hıssettık ama bakalım cumrtesı tekrar gıdıcem netleşir heralde🙏
AyseErdal yyssmmnn yyssmmnn Mrb Bende sizinle birebir aynıyım 13. haftada 100de 100 kız dedi. Ama basından itibaren ben ve herkes dahil erkek hissediyor . Suan bende 16 dayım 🥔sizin gibi bende erkek hissediyorum inş hayırlısı olur sizede banada Allah gönlümüze göre versin 🙏🏻
Vctry1706 12+5 de çıkıntı gibi birşey var ama emin değilim demişti yarın 15 oluyorum randevum var bakalım 🤗
Zeynepksr Serce bende rüyamda kız bebek görmüştüm dünyalar tatlısıydı daha 8 haftalık gebeydim şimdi 18 haftalık gebeyim ve kızım olacak belki de kız anneleri olmak bunu gerektiriyor hissiyat kuvvetleniyor 😍😍
doganursezmag Devran ilk gebeliğim. Benim bazı arkadaşlarım 16 da başlamış hissetmeye. Kendini dinlersen hareketi farkediyorsun hissetmemek elde değil 😍
Sezenay Byzctn 13+6olduk bebeğin gelişimi maşallah önden gidiyor ama cinsiyetten bi haber yok. Doktorum 16.haftada bakacakmış😊
Azrazerin Byzctn günleri geçirmeye çalışıyorum🙄12-13. Haftalarda erkek dendi 16. Haftayı beklyorum emin olmak için 14+6 yım