Zynpasr65 Kızlar progestanı kaçta içiyorsunuz bide yan etkileri var mı herkes çok söylüyor içmeye korkuyorum ya .
Findukli_Lokum Zynpasr65 doktorum vajinal kullan dediği için fitil gibi kullanıyorum yan etkisinide bu şekilde görmedim
baby3_ Zynpasr65 vajinal kullanmak daha iyi doktorum öyle dedi iki Gebelikte de öyle kullanıyorum. Akşamları daha iyi çünkü evde çocuklar var
uzaydanbirisi Ben ilk başta içiyordum ama beni çok fena etkiledi aşırı baş dönmesi sersemlik uyku hali ve aşırı mide ağrısı yanması sonra doktoruma danışıp fitil olarak kullanmaya karar verdim
AyFa1608 dtcanannn ne için kullanıyorsun progestanı ? Faydasını gördün mü bana detaylıda rahim ağzında hunileşme var ama çok tehlikeli bişey değil dedi progestan başladı günde 3 tane faydası olur mu ki 😔
Zynpasr65 Bende fitil olarak kullanıyordum bayadır dün kanamam olunca sabah içmemi akşamda fitil olarak kullan dedi ama içmeye çekiniyorum. Çünkü sürekli olan bi mide bulantım halsizliğim var daha kötü eder die korkuyorum .
dtcanannn AyFa1608 rahim ağzı uzunlugum 30 mm sınırda diye üç aydır kullandm dikiş atmamak için her gece düzenli koydum.
AyFa1608 dtcanannn faydası oldu o zaman illaki demi bana 22+1 de rahim ağzı kapalı ama azcık hunileşme var dedi 21mm ölçtü rahim ağzını. Günde 3 defa kullanıyorum 30.haftayı görsem bana yeter dedim rahatlıkla görürsün dedi. 10 gün sonra kontrol var 24+4 olcam inşallah geçmiştir hunileşme 😔
Damlanek dtcanannn ben de 26 şuan benim ilk gördüğünde 21 deydim dikmeye gerek yok ama evde sürekli dinlen vs dedi siz de yatıyor mıusunuz sürekli ?
dtcanannn Damlanek bende 19. Haftada başladım ama ev sahile yakın diye gidip yürüyodm ev işi çok yapmıyorum ama annem yaptı hep. Cok yattıgım söylenemez genel de dışardayım ev bunaltıcı.
Damlanek dtcanannn sormayın ben de asla yatan biri değilimdir genelde aktifim çalışma hayatım zor değildi ama gidemiyorum dr sadece evde yürü dedi çarşı pazar gezmek yok dedi ben karasal iklimdeyim hava da genelde puslu psikolijime sahip çıkmaya çalışıyorum beni zorluyor 😅🥲
dtcanannn Damlanek bana gezme demedi ama ben de evde yatmayı sevmiyorm cıkıp sahilde gezdm hep cok yürümedm ama cafede oturdm
Elvancn Damlanek peki kasılmalarıniz oldu mi bu surecte rahim ağzı kisalogim ölçerken veya olcemeden önce karnın sertlik sağ sol kasık üstü sertlik top gibi toplanıyor sertlesiyor bebek sizde oluyormuydu
Damlanek Can-44 korkmayın gebelikte kanama çok ama çok öenmli acile bile gitseniz daha iyi aslında kanama sebebi açısından
dtcanannn AyFa1608 10 ocakta randevum var muayene olduktan sonra tekrar yzarm kaç cm şuan diye insallah işe yaramıstır🙂 26. Haftaya kadar riskliydi . Atlattık sayılır 33. Haftaya yaklastm🙂