Var mı kızlar 3 gün önce sezeryan oldum dün baş ağrısı başladı yatınca yok ama ayağa kalkınca oturunca var ne geçirir bu ağrıyı
Spinal sezeryan sonrası şiddetli baş ağrısı yaşayan ?
Halimee1634 geçmiş olsun su iç az içiyorsun demekki . Kahve iç çikolata ye. Bende çok kotu oldum kafamı kaldirdigim an uçakta gibi sesler geliyordu basım catliyordu
@Halimee1634 doktorm bana nescafe ve çay tüketmemi bide bitter çikolata yememi önermişti öyle yaptım ağrım olmadı
Halimee1634 sade kahve iç sık sık iç spinal anesteziyi atsın vücut
Aspenya44 teşekkür ederim 🌸 kaç güne toparladiniz peki
Erd_23 çok teşekkür ederim kaç güne toparladiniz
Sedoa_ çok sağolun kaç güne toparladiniz
Halimee1634 valla hastaneden çıktım eve galdim başladı basım zong zong sesler sanki hava boşluğu. Çok su icirdiler bitter çikolata fln yedim kahve içim granül kahve akşama doğru geçti . Uyudum uyandım geçti çok şükür
Halimee1634 1 haftayı buldu yataktan rahat kalkmam ama asıl ağrılar 3. Gün geçiyor.
- Düzenlendi
Halimee1634 başınız yukarı da kalsın, uyurken oturarak uyuyun birkaç gün
Sade sert kahve ve bol bol su icmeniz lazım
Basım hiç ağrımadi beni uyarmıştı doktorum birkaç gün uzanma diye
@Halimee1634 bir haftayı geçti benim Ama herkesin acı eşiği farklı oluyor kilo faktörü de etki ediyor. Yağ oranı fazla olunca toparlanman daha zor oluyor demişti doktor. Bnim biraz kilom vardı bide ben erken doğum yaptım çok ağladım öksürdm falan onlarnda etkisi oldu tabi canım. Rabbim kolay atlatmayi nasip etsin hepimizede .
Aspenya44 2 gündür ağrıyor benimde ya yatınca ağrı yok ayağa kalkınca oturunca ağrı var
Dark basım yukardayken ağrı oluyor yatınca ağrı yok oturunca ayaktayken ağrı var demek ki farklı herkeste
Halimee1634 işte anlık rahatlama aslında o, başınız yukarıda olursa anestezi kolay çıkıyor