eaciftci songul2553 28+ olduğunda tedbir amaçlı yapılıyor bebek doğduktan sonra da kan grubuna bakılıyor eğer bebek + ise ilk 72 saat içerisinde bebeğe ve sana tekrar yapıyorlar diye biliyorum. 28. Haftaya gelene kadar kaanaman olursa o zamanda yapıyorlar. Bazı doktorlar 28. Haftada yapmıyor gerek yok diye kanamada olmazdı doğumdan sonra yapıyorlarmis canım
Dilaam eaciftci özelde olucaksan yatıs gösterip yapıyorlar iğnenin fiyatı daha uyguna geliyor bende öyle oldum popodan yapıyor acımadıda benim kolay bi sey yan etkisini falanda görmedim rahattım
KonulRaul Totuu birde xanm vurdurmazdan evvel qandan analiz vermelisiz,yoxlanmalidi uwagla sizin aranizda zeherlenme getmirse,yeni neqativ cixarsa iyne vurulur.yo eger zeherlenme gedibse onda sizin qaniniz ozonoterapuya yoluyla yuyulacag.
Eflinisa eaciftci bende özelde tahliller iğne 76 tl vuruldum düşük yaptıktan sonra vuruldum şimdiki bebeği koruyor
Lunaa eaciftci doğumdan sonra yapılmıyo mu ? Ben öyle biliyorum. Benim de eşimle kan uyuşmazlığım var
eaciftci Lunaa bazı doktorlar 28. Haftada ve doğumdan sonra yapıyor bazıları sadece dogumdan sonra yapıyor. Kanaman falan olmazsa direk doğumdan sonra yapanda var tedbir amaçlı 28. Haftda da yapanda var canım
Lunaa eaciftci salı günü kontrolüm var bi soruyum. Kahve lekelenmem olduğunda koldan aşı yapmışlardı.
Cansuercan Seresozge banada doktor mor recete yazdi internette karsiliyo yazmasina ragmen 490 tlye satin alabildim bilgilendirilmeden tabi araştirinca ogrendim ki rapor cikartmamiz gerekiiiyormus bizim doktor pek anlamiyodu galiba bu islerden sonuç olarak eczaneden parami geri aldim.. 😅
Seresozge Cansuercan raporu nasıl çıkarttım ki canım? Ya bazılar 3 tl ödüyor sadece reçete ücreti. Ben hiçbir şey anlamadım bu işten😒 eczane 400 tlye satıyor. Özel hastanede 100 150 ye vuruluyosun bazıları 3 tlye alınıyor bazıları 50 tl veriyor çok saçma ya neyin ne olduğu belli değil
Cansuercan Seresozge canm bazi doktorlar kendisi cikartuyormuss ama ugrasmamak adina biz kendimiz hallediyoruz eczacilar odasindan sanirim rapor cikartmamiz gerekiyomus biraz ugrastirici bi işmiş bu eczane beni bilgilendirmedi bu konu hakkindaa bende sikayet ettim recetenin ilaci karsiladigini ogrendim hatta eczaneyle konustum terslediler maltepeye dilekce yazmaya gidicektim sonra eczaneden arayip parami vereceklerini soylediler biraz eczaneyle tartismali 1 hafta gecirdim diyebilirim
TubaAdgzelzaslan eaciftci canım ben geçen sene kasımda oldum kürtaj sonrası kürtaj yada doğumdan sonra 72 saat içerisinde vurulması gerekiyor eğer vurulmazsa diğer hamileliklerde büyük problemler çıkıyı ama 72 saati geçmemesi şart ayrıca kaba etten vuruyorlar normla iğne gibi farklı bir durum olmuyo
TubaAdgzelzaslan Boylu0104 canım ben geçen sene 340a aldım kımızı reçetemi ne diyorlar ama doktorun rapor çıkardığı için uyguna almış olabilirsin
Boylu0104 TubaAdgzelzaslan herhalde canım burda cok uçuk fiyatlar okumustum 14 lira diyince şok olduk eşimle 😊😊
Seresozge Cansuercan resmen insanları uğrastırıyorlar ya devletin direkt karsılaması gereken bir iğne 500 tl para da az değil ayrıca. Umarım tekrar lazım olmaz bu iğne bana🙄
Cansuercan Seresozge dogumdan sonraa oluyo ama doktor hallediyomus sanirim kuzenim bebegi ve kendisi icin 100 lira odemisti ekstra.. ve evet sadece ugrastiriyorlar 😑🤦♀️