dyg1606 Boylu0104 evet bende hep bole ucuk fiyatlar duyuyordum bizimki neden ucuz oldu acaba onlarin neden pahali anlayamadim. 50tl ye aldim bende
Tgbatem Ben özel hastanede sadece iğne için 669tl istediler özel sağlık sigortam olmasına rağmen 147 tl ödeme yaptım😔
Melikeylmaz eaciftci canım bizdede var ama doktor tahlil yaptırmıştı haftamda, sonrasında hiç iğne falan olmadım ben
Seresozge dyg1606 ben de 1 ay önce vuruldum bu iğneyi eczanede 400 tl gibi bi fiyat aldım. Bende özelde vuruldum 150 tlye. 50 tl iyimiş ama nasıl oluyo ki🤔 özele mi gidiyosun devlete mi? Birde reçeteden mi acaba?
dyg1606 Seresozge ozele gidiyorum canm. Walla bende oyle yuksek bi rakam bekliyodum ama 50tl yi duyunca cok sasirdim anlam veremedim. Acaba doktorun yazdigi receteden mi kaynaklaniyor devletmu karsiladi acaba
Cansuercan Seresozge banada doktor mor recete yazdi internette karsiliyo yazmasina ragmen 490 tlye satin alabildim bilgilendirilmeden tabi araştirinca ogrendim ki rapor cikartmamiz gerekiiiyormus bizim doktor pek anlamiyodu galiba bu islerden sonuç olarak eczaneden parami geri aldim.. 😅
Mela eaciftci ilk gebeliğim ama bu 3. Vurulusum kanama olunca tekrarlaniyormus ..... çok agrimiyor aslında ama birazcık yakan bi iğne ama vurulup kalkabilirsin hemen yani
songul2553 Merhaba benimde eşimle aramda kan uyuşmazlığı var ilk gebeliğin 4 haftalık daha dk doğum dan sonra iğne olacaksın dedi ama siz hamilelikte vurulmussunuz anlamadım
1850 songul2553 kanama olursa dogum beklenmıyor kanama olmazsa doktor test yapıyo gerek görürse 7. Ayda vuruyor gerek görmezse ılk cocuk dogduktan sonra vuruyor. Ben ıkı defa vuruldum mesela ıkı sefer kanama geçirdiğim için
Haticeozturk songul2553 Canım.28 haftada test yapılıyor ona gore vuruyorlar bebek doğunca egerki kan grubu seninkindense gerek amaç babanın kanını aldıysa bir daha yapiyolar ikinci bebek icin
eaciftci songul2553 28+ olduğunda tedbir amaçlı yapılıyor bebek doğduktan sonra da kan grubuna bakılıyor eğer bebek + ise ilk 72 saat içerisinde bebeğe ve sana tekrar yapıyorlar diye biliyorum. 28. Haftaya gelene kadar kaanaman olursa o zamanda yapıyorlar. Bazı doktorlar 28. Haftada yapmıyor gerek yok diye kanamada olmazdı doğumdan sonra yapıyorlarmis canım
1850 Ipek2727 özelde hastaneye getirttim ben kanamam oldugu için kendım gıdıp almadım 150 tlye geldı bana
Haticeozturk Canım.ben oldum en son gittiğim kontrolde yatisi iğneyi ücretsiz almak.icin yapiyolar ama iğne.oluyosun sadece yatmıyorum ben yatmadım.en azından kafadan iğne yaptılar bir yan etkisi olmadi
KonulRaul Totuu salam.mene hekim nomre verdi dedi apteklerede onlar payliyir men bilen helem aptekdende ucuzdu bu 160manatiydi.istesez nomreni yazaram.eve sifariw verirsiz getirirler mak 1saat icinde vurulmalidi.men 29hefteyem uje vurdurdum 28-30arasi vurulur.siz 28de vurdurun uje
KonulRaul Totuu birde xanm vurdurmazdan evvel qandan analiz vermelisiz,yoxlanmalidi uwagla sizin aranizda zeherlenme getmirse,yeni neqativ cixarsa iyne vurulur.yo eger zeherlenme gedibse onda sizin qaniniz ozonoterapuya yoluyla yuyulacag.