3babyannesy Kızlar ne zaman bir yorum yapck olsam ya klavye yarıda gidiyor yada hiç klavyem açılmıyor uygulamada böyle sorun yaşayan varmı sinir olyrm
beyzacmvrc 3babyannesy ay evwt ya klavye bende de çıkmıyorbazen sinir oluyoruum. Uygulamadan cikiyorum sonra da o konuyu bulamıyorum bir daha genelde 😏
Mustafayigitvebeytugannesi 3babyannesy bende de aynısı oluyor yazamıyorum sonra uygulamayı kapatıp actigim zamanda yazacağım post kayboluyor cevap veremiyorum çoğu şeye yazamadım
NaimeYilmaz 3babyannesy Minikmucizelere Baharks yagizegemom beyzacmvrc Mustafayigitvebeytugannesi Klavye sorunu yaşayan annelerimiz cihazınız ios-android hangisi?
Tubatgn 3babyannesy Bu sorunu ilettik annemiz. Telefonunuz android işletim sistemi ise uygulama verilerini sıfırlayıp tekrar giriş yapar mısınız? 🌺
Cnsozdmr NaimeYilmaz benim de klavye sorunum var Android işlemci. Çok zor çıkarıyorum klavyeyi ekrana.
Aysnr11 3babyannesy Bende bi kere post açıyordum o kadar yazdım yazdım uygulama kapandı birden bire çok sinir bozucu bi durum geri ne yazdığımı da unuttum kaldı öyle 🤭