Nurci 27+6 dan merhabalar :) tahmını doğum 17 ocak nasıp bakalım ben 41 ı gorurum gıbı hıssedıyorum nedense :D bız bebek arabası, anne yanı(babyplus),bebek odasını aldık(henüz gelmedı tabıkı) 3 buyukler bıttı cok şükür :D onun harıcınde yegenımden kalanlarla bırlıkte , 12-15 tane iç body (kısa uzun sıfır karısık), bı 10-12 tanede alt pıjama(patıklı patıksız karısık) 1 tane 5 li , 1 tane 10 lu has cıkısı , 2 adet tulum (ayaklı-ayaksız) 1 takım (alt ust) 2 boy bıberon(avennt mamajoo) bır cıft emzık(avent) gogus pedı,saklama poşedı,lansınoh elektrıklı pompa.Banyo bakım setı(bübchen aldım ben)banyo kuvet setı , 3-4 tane pabuc , örgü yelek , göğüs kalkanı, biberon fırcası , müslin , ağız mendıli- hastanelik magnet isimli banner- (fotomagnetten cok uyguna geldıgı ıcın yaptırmak ıstedım birde cık alıcam) isimli hastane cıkısı,eksıgım hala daha var tabıkıde bıtmıyor kendi annem hast cıkısı tulum takım flan bırer ıkıser tane alıcak yıne battanıye bırtane kadıfe ormek ıstıyorum havlusu tırnak maksı burun asp taragı, alt acma bakım ortusu ıslak mendılı bunlar yok pişik kremı sonra oda halısı yatak uyku setı , kendıme pıjama deterjan ana kucagı alıcam bıtane bebek arabamı baston sadce bebk arabsı aldım cunku anne bebek bakım cantası dusundukce su bu dıye cıkıyor daha malesef