Binnur-cam Kızlarrr selamm bişi sormak istiyorum gebeliğimin ilk başlarında göğüslerim acayip şişmişti taş gibiydi resmen ama sanki şimdi pamuk gibi yumuşak yani o dolgunluğu gitti gibi normalmi acaba sizde durumlar nasıll ???
gzl_2320 Binnur-cam Bizde şuan 20+3 olduk. Dediğinize katılıyorum ilk sertdi şimdi öyle değil yumuşak ama tabi göğüs ucunda değişim gözle görülürü derecede fazla benim de bi bilgim yok neden yumuşadığıyla ilgli
Belinay_AliEge Binnur-cam zamanla kahverengi kısımlar genişler büyür. Şişlik iner ve göğüsler kendini süte hazırlar kuzucum . Doğumdan sonra tekrar dolgunlasir. Bebeğini Emzirme Saati yaklaşınca sızlar süt dolar . Bunlar olağan seyler 🌸🤍
Gamzeygc Binnur-cam benim iki dogum yapmış arkadaşım var ikinciyi emziriyor hatta. Benim de aşırı şiş gögüslerim o arkadaşım ilerleyen haftalarda o şişligin inicek bir yumuşiycak demişti. Öyleymiş bir kaç kişi daha söyledi. Normal yani bence sizinde..
selinsmother Binnur-cam tam cevap vericektim isyana bakın çok garip herkes hazır duruşta sizi mi beklicek 😂
Binnur-cam Gamzeygc ayy içim ferahladı biraz bende korktum erken doğum riskim var benim bide acabada kaldım teşekkür ederim
Binnur-cam Belinay_AliEge yaaa işte aradığım cevap bi an bi boşluk oldu sanki göğüslerde korktum oyüzden sormak istemiştim çok teşekkürler
Binnur-cam selinsmother ben bekliyorum herkesi hazır duruşta yazsalarda cevap versem diye bi kerede siz beni bekleyin nolmuş yanii 🤪 şaka bi yanada geçen günde bir post açmıştım hiç cevap gelmedi bide kendim yazim altınada üste çıksın görülsün dedim klasik hamile tripleri dicem ama haksızda sayılmam isyanımda yani bi dedikodu post kadar ilgi görmüyo bunlar napimm 🫣
Binnur-cam Hayalleronline benimde ağrım yoktu ama daha gergin dolu doluydu grip oldum biraz ağır geçti süreç dikkat etmemiştim edince ilgimi çekti acabada kaldım ..
Hayalleronline Binnur-cam olabiliyor takıntı yapmayın hiç doktor kontrolünde doktorunuza sorun onun anlatımı sizi daha çok rahatlatır
Zehra231 Binnur-cam aynısı bende oldu ilk zamanlar taş gibi semsert aşırı büyüdü ve hassastı dokunamıyordm şimdi yumuşacık hassaslıkta azaldı çok korktum bende Google da biraz kadınlar kulübü falan oraları okudum herkes normal yazmış insan korkuyor birde serkilaj lı olunca herşeyden korkar oldum
Binnur-cam Zehra231 bende serklajlıyım canım erken doğum riski ile her zaman tetikteyiz biraz ondan galiba .. Sağlıkla gelsin yavrular 🤲