Zerenella Buketterenn evet daha evvel kayıplarım var en son su kaybı ile 17 de kaybettim açılmam yetmezliğim vs yoktu ama bu sefer önlem amaçlı yapacağım diyor
Melike1805 Buketterenn Buketterenn bende geçen yıl ikizlere hamileydim 23 haftalık erken doğdular rahim ağzı yetmwzliği olduğu için ikisinide bir hafta sonra kaybettim malesef😌şimdi yine ikizlere hamileyim 12. Haftada doktorum genel anestezi altında dikiş attı şuan 27. Haftadayım çok şükür şimdilik bir sıkıntı yok inş 36. Haftaları görürüz. Sizede tavsiye ederim
Buketterenn Melike1805 kaybınız için çok üzüldüm inşallah şimdi bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız
Fatime07 Buketterenn 12. Haftamda tedbir amaçlı atıldı 35+1 de doğum yaptım ama doktorunuz önerdi ise yaptırın son haftalar çok zor oluyor belki dikişim olmasa o haftayı görmezdim diyorum size bir zararı yok serklajın ekstra hijyen ve dikkat gerekiyor sadace
Buketterenn Fatime07 bende dün yaptırdım inşallah sizin olduğunuz zamanlara geliriz bizde, serklajdan sonra neler yaptınız acaba mesela sürekli yattınız mı
Fatime07 Buketterenn çoğunlukla istirahat halindeydim çok ayakta kalmadım kendımı yoracak bir iş yapmadım hele ki 24. Haftadan sonra daha çok dikkat ettim eğilmedim bile dikkatlı olursan bir şey olmaz Allah’ın izni ile 🙏🏻