bademli_puding Likayolcusu allah gönlüne göre versin benimde bi kızım var bende erkek istiyodum rabbim nasip etti inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama ben daha düşünüyorum doğururum yani 😂
Likayolcusu bademli_puding 😅 yolunuz açık olsun 😅 ben bi on yıl düşünmüyorum ikiz ve kızı. Da çok küçğk üçüz gibi büyütücem
bademli_puding Likayolcusu seninkiler çok küçük canım benim kızım 8 yaşında şimdi ikinci geliyo işte 😂
Likayolcusu Aspenya44 anlayabiliceğim bi pozisyonda değil 🥰 başka net bi duruşu varsa atabilirsin kafadan anlayabiliyorum ben sadcee 🌼
ruzgarmom100210 ipekaslan amin inşallah çok teşekkür ederim canım cinsiyeti öğrenince sizlerle paylaşacağım 26 ocakta gideceğiz bakalım ikili tarama testi sonucu için
ipekaslan Bulutnidamommy ben öyle bir idada bulunmadım. Postta paylasanlarin 100 de %80 inini doğru bildim . Ayrıca bundan sizene birilerinin merakına ortak olmam sizi neden bu kadar gerdiiiiiiiiii
Bulutnidamommy ipekaslan bence sizin problemleriniz var:) gerilen taraf siz olmuşsunuz:D Ben iyi mi anlıyorsunuz dedim, yorumu düzgün okuyup öyle tekrar cevap verin. Gerilmekten çok germişim gibi gözüküyor çünkü:)