ipekaslan Eymenslm burun ve kafa yapisindan erkeğe benzettim inşallah eli ayağı düzgün olsun ne olursa olsun . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🙏
bademli_puding Likayolcusu kız sen varya çok iyi biliyorsun valla benimkini de herkes kız dedi sen erkek dedin doğru çıktı 😅
Likayolcusu bademli_puding aaa gerçek mi 😃 ben sadece kafasından anlıyorum bazıları yok duruşu kenik yapısı ona bakıyor 😅 sevindim bak şimdi 🧡
bademli_puding M2k2_i-2 pek anlayamadım ama kıza benziyor sanki bende kendi ultrason fotoğrafımdan yola çıkaram söylüyorum bi kızım var bi oğlum olacak kızların genelde gövdesi yuvarlak oluyo erkeklerin biraz kafası büyük oluyo 😂
bademli_puding Likayolcusu evet sen bide biri daha vardı o bildi geri kalan kim varsa herkese sormuştum herkes kız demişti 😂
Likayolcusu bademli_puding sağlıkla gelsim paşa benimde ikiz birinin kız olduğundan eminim diğeri hep poposu dönük doğsun kescem totosunu 😅😅
bademli_puding Likayolcusu ay ikiz mi ne güzell bende isterdim ikiz 🥰 poposunu dönüyosa kızdır kesin utancından göstermiyor 😂
Likayolcusu bademli_puding bilmiyorum bi kızım var biri de kız zaten diğeri erkektir inşallah diyorum bakalım daha çocuk düşünmüyoruz 😃
bademli_puding Likayolcusu allah gönlüne göre versin benimde bi kızım var bende erkek istiyodum rabbim nasip etti inşallah sağlıkla alırız kucağımıza ama ben daha düşünüyorum doğururum yani 😂