Yusra61_ Bsrasln2903 benim çok küçük hafif Yani internette bakıyorum 16 haftalık gebelerin karnı aşırı büyük geliyor benim karnıma göre bende mi sorun var diye düşünmüyor değilim :)
Merve2546 papatya-0 canım benim sende ben gibi erken öğrenmişsin gerçi benim anladığımda 2 hafta 6 günlüktü zor geçiyor zaman erken öğrenince inşallah rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin 😍❤️
Anneadayi0404 bademli_puding aynen canım öyle belli değil daha bebek kendisi çok küçük nasıl pipis büyük dursun o kadar 😂
Anneadayi0404 bademli_puding yarın kontrolüm var cinsiyet için değil hem kontrol hem ikili teste sabahtan beri ödüm kopuyor bide kahverengi akıntı yine oldu biraz korku bastı umarım kötü bişey yoktur
bademli_puding Anneadayi0404 güzel haberlerini bekliyorum canım benim allah bebeğini sana bağışlasın inşallah hiç bişey olmaz 💕
Anneadayi0404 bademli_puding nasıl anladın erkekse hemen belli oluyor doktor diyor daha görünmüyor bişey diyemiyorum
momlife_7 Kahyaasena aynı haftadayız maşallah ♥️ bebek hareketlerini hissediyor musunuz 🥹 her gün hareket ediyor mu yoksa arada mı