Anneadayi0404 bademli_puding bende öyle düşündüm ama diyorlar o küçük olduğu için kordondur bende aşırı merak ediyorum
bademli_puding Anneadayi0404 evet biraz küçükmüş ama şöyle kafa yapısından az çok anlıyorum mesela kızımın ultrason fotoğrafında gövdesi yuvarlak gibi ama oğlumda kafası biraz büyük gibi ben ordan anlıyorum
Anneadayi0404 bademli_puding ya aslında ultrasyona göre ben 12+3 m ama adetten tarihinden sonra gidersek ben 11+ 3 kendime göre hesaplamam daha doğru diye düşünüyorum
bademli_puding Anneadayi0404 doktorun ne diyosa o bence mesela benim beneğim haftamla uyumlu gidiyo ama demekki seninki haftana göre önden gidiyo ondan öyle demiş doktorun
Anneadayi0404 bademli_puding belkide bilmiyorum ki o zaman benim 12+ 3 tür cinsiyet illaki bellidir şimdi
Likayolcusu bademli_puding de tahminde bulunmamış mı kafası yan değil böyle anlamam ama evet pipiye benziyor kız olsaydı bomboş olurdu tabi kordon falan değilse 😅
Likayolcusu bademli_puding hiç sorma bir iki kişiye cvb verdim artık herkez beni etiketliyor 😅 bi de çok anlasam sadcee kafa yani 🤭
Seda0909 merveiyd kacinci haftada duzene girdi bende 26+4 um 2 gundur cok az hareketi hissediyorum normal mi bu acaba
merveiyd Seda0909 Bu haftalarda normal diyorlar, bazı günler çok sakin bazen de çok aşırı hareketli oluyor, bence hareketini az da olsa hissedebiliyorsanız bi sorun yoktur inşallah, büyüyorlar çünkü alanları daralıyor
Anneadayi0404 bademli_puding aynen canım öyle belli değil daha bebek kendisi çok küçük nasıl pipis büyük dursun o kadar 😂