yagmur50 elvinimmm benimde radyoloji doktoru yaptı sonucu mesaj atmıştım kendi doktoruma ama zaten sizi takip eden hemşireniz yok mu sağlık ocağında beni o yönlendirmişti 24. Haftadan İtibaren başlıyor tarih verdi bana öyle gideceğim
elvinimmm yagmur50 yeni tasindimiz için saglik.ocagina yeni kayıt aldirdm bitek kndim gittim kayit actim ve tetanoz olmuştum dahada kimse bana bisi demedi simdi kararsız kaldım kendi doktuma gitmeli miyim diye
Busrayasin2351 nnisanannesiii 24+3 mısır koçanı olduk🌽 Şükürler olsun hiç bir sıkıntım olmadı çok rahat hamilelik geçiriyorum sadece birkaç gündür bel ağrısı yaşıyorum artık o kadar da olsun yani 🤣
yagmur50 elvinimmm istersen sağlık ocağını arayıp sorabilirsin yani hastanende yaptırırsan ekstra para vereceksin şeker yüklemesi için sen bilirsin canım bi düşün bakalım
elvinimmm yagmur50 ben seker yuklemesi yaptirmicam normal kndi doktoruma muayene icin gitcem çünkü takibimi o.yapiyoya ne zaman gelip gelmicemi yine.ayarlasin
yagmur50 elvinimmm ailede şeker hastası yoksa 25 yaşın altındaysan ve belirtilerinde yoksa yaptırmayabilirsin canım ben instagramda bir kadın doğum doktoruna sordum böyle cevap vermişti
Zeyemzey 32+4 kereviz olduk kızımla 🥰 yarın görüş günümüzdü ama doktorumuz hastalanmış haftaya görcem minik kerevizimi 🤲🏻😍
aliandalina Ftm124 aynı gündeyiz canım zaman gerçekten çok hızlı geçiyor ama son haftalar hiç geçmeyecek sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri
yagmur50 yagmur50 sormayı unutmuşum doğum tarihi söyledi mi doktor canım bana 3 Mayıs demişti ama uygulamaya göre 2 Mayıs
cansualisa nnisanannesiii 37+4 maruluz 5 gün sonra oğlumuz aramıza geliyor inş ablasıyla sabırsızlıkla bekliyoruz korkuyorum heyecanlıyımmm karışık vallahi