nnisanannesiii Kızlarr kaç haftalık oldunuz, hangi meyvedesiniz , hamilelik nasıl gidiyor şikayetler neler alalım 🌸💞🎊
elvinimmm nnisanannesiii 23+3 şalgam olduk kızımla cok sukur bu haftaya kadar hiçbir zorluk cekmedim bugunde detayliya gircez
Tugce1506 nnisanannesiii 22+5 deyim greyfurt olduk💙 şikayet olarak değil insanlar senelerce bebek hasreti çekiyorlar sadece bu hafta çok fazla sırt ağrısı yaşıyorum uyuyamayacak şekilde doktorda normal artık büyüyor ağırlık yapacak dedi doğuma kadar sürmez herhalde 😬
2prensesannesiiii nnisanannesiii 19+3 haftalık 🥭 mango olduk 🥰 şikayetler kasık ağrısı ani harekette falan oluyor bulantı kusma onun dışında bi sıkıntım yok rahat bi döneme girdim eskisine nazaran 🥰🙏🏻
aslisevdi nnisanannesiii 16 haftalık patates 🥔 Şuan herşey yolunda gidiyo şükür arada mide bulantısı oluyo 🥰
2prensesannesiiii Ama mango 10 cm falanmış benim bebenin boyu 23 cm 😂 neye göre uygulama mango diyor acaba 🧐🤔🤯
aliandalina Ftm124 aynı gündeyiz canım zaman gerçekten çok hızlı geçiyor ama son haftalar hiç geçmeyecek sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebişleri
elvinimmm yagmur50 kizim hic durmuyodu yerinde surekli elini götürüyodu doktor fotoğraf yakalayana kadar birakmadi 40 dakika sürdü sansa ben onceden randevu aldim die zamsiz fiyattan yararlandim.hicbir sıkıntı yoktu gayet haftasına gore uyumlu gelisimi güzel dedi 540 gr olmuş tum yakaladigi fotoğraflarida cd ye atti raporuda düzenleyip bana verdi gönderdi.1 ay olmuştu gormiyeli cok iyi oldu
yagmur50 elvinimmm oh iyi bari maşallah maşallah ne güzel CD halinde vermişler bizde verilmiyordu gerçi bizim kız zaten kendini göstermemişti 🤭inşallah böyle güzel gider bakalım bizimde şeker yüklememiz var haftaya salı 12 ocakta da randevu sanki aylardır görmüyorum kızımı özledim çok 🥰
elvinimmm yagmur50 seker yuklemesi kacinci haftada yapılıyo benim detayliyi radyolaji bolumu yaptı kndi doktoruma ne zaman gozukeyim dedim saglikli bebek dedi ne zaman gitmek istersen sana bagli karar veremedim ne zaman gitmeliyim
yagmur50 elvinimmm benimde radyoloji doktoru yaptı sonucu mesaj atmıştım kendi doktoruma ama zaten sizi takip eden hemşireniz yok mu sağlık ocağında beni o yönlendirmişti 24. Haftadan İtibaren başlıyor tarih verdi bana öyle gideceğim