Zumzugukodummuzzingillatirim mavininhertonuu 41 +1 de dogumu suni sanciyla yapan ben ve 5 aylik kizim seni tebrik ederiz, bende de kesi yapmamaya calistilar ama mecbur kalininca kesi atilmisti… dikislerine iyi bak pansumani ihmal etme ve cocugunla olan zamnlarin keyfini cikar bol bol zaman hizli geciyor 😭 daha dun yatis verilmis gibi hissediyorum bazen… Saglikli huzurlu mutlu omrunuz olsun ailenizle 🌸
mavininhertonuu Zumzugukodummuzzingillatirim Çok teşekkür ederim amiiinnn Allah razı olsun sizede mutluluk huzur sağlık dilerim bir ömür ❣️ Dikkat ediyorum baya atlattık şükür, çok haklısın zorluğuna kapılıp sevmeyi unutuyoruz bazen, her anları kıymetli meleklerimizin rabbim onları bize bağışlasın her türlü kötülükten korusun 🥰
Zeyzey2022 mavininhertonuu merhaba doğum hikayemiz hemen hemen aynı sisinde belinizde veya kuyruk sokumunuzda ağrı oldumu
mavininhertonuu Zeyzey2022 Yok hayır benim midem ve karnım ağrıdı uzun süre o da bebeği çıkarmak için bastırdıkları için muhtemelen, kaç gün oldu doğum yapalı?
58damla58 mavininhertonuu hayırlı olsun sağlıkla büyütün. O sıcak su olayına kesinlikle katılıyorum sancı odasına giderken doktorum sancıları sıcak suyun altında karşıla dedi ve kesinlikle hakliydi .1 buçuk saatte 7 cm açıldı benim .yine olsa yine normal yaparim benimde karnima bastirdilar baya ama olsun sag salim
mavininhertonuu 58damla58 Sağ olun sizde sağlıkla büyütün inşallah, evet sancıyı da rahat karşılıyor insan sıcak suda, benim 15 saatte 5 cm 1 saatte kalan 5 cm açıldı baya zor oldu ama bende yine olsa yine normal doğum isterim 😅
mavininhertonuu Zeyzey2022 Hiç duymadım normal doğumdan sonra öyle ağrılar sezaryende duymuştum spinal ağrısı, doktorunuza bi söyleyin bence, çok geçmiş olsun