Senayl34 Aleynaerayy22 5 aylık hamileyim üstümde sürekli hırka var ayağımda terlik bı soğukluk hissetmiyorum açıkçası şimdi yakmiyayim çocuk olunca ister istemez yakicam diye düşünüyorum ama evim seneye de bu sıcaklıkta olursa yine yakmam 😂😂😂
Aleynaerayy22 Senayl34 inş olurr aşırı zam var insan açmaya çekiniyor ya eşimde bende aman hastalığa gideceğine doğalgaza gitsin diyip açıyoruz öyle de böyle de o para çıkıyor hep çünkü bende de ateş var sanki 9. Aya girdim yanmaya başladı ellerim ayaklarım 😢😅
gizem3435 Aleynaerayy22 1200 TL geldi ama evim hem aşırı büyük, hem camlarım yapılı değil hemde soğuk bir memlekette yaşıyoruz. Ona rağmen ev fırın gibi.. şort ve tişörtle geziyoruz evin içinde.. yine de uygun geldi diye düşünüyoruz.
Aleynaerayy22 gizem3435 dediğin gibi büyük ve yapılı olmayan ev öyle sıcak oluyorsa 1200 tl yine iyi yani
Hulyakkus Aleynaerayy22 geçen ay yakmadim 270 gelmişti bu ay yaktım 375 geldi yaktım derken toplasam 1 hafta yaktım yakmadim oda tek petek yaktım eşim hasta olmasa onu da yakmazdim 😅 Konum Erzurum 😅
Aleynaerayy22 Hulyakkus kizz Erzurum da havalar nasil buz gibidir orası şimdi 1 haftaya 375 geliyorsa bana 1 ayda iyi gelmiş o zaman 🫠
gizem3435 Aleynaerayy22 merkezi sistem apartman genel olarak sıcak ve ısı yalıtımı da var sadece camlarım yapılı değil o da etkilemiyor çok şükür ☺️
Mom_89 Likayolcusu büyük mü ne kelime bacım kiradayiz iki odayı kapadık 5 petek çalışıyor şuan ama burası çok soğuk olunca mecbur.
Hulyakkus Aleynaerayy22 😂😂 gündüz hava güzel gece soğuk 😂😅 hamilelikten mi ne ateş basıyor 😂 e yakmadigim halde 270 gelmişti 😂 1 hafta dediysem 60-70 arası yaktım 😂
Aleynaerayy22 Nerican ben petekleri kapatmıyorum öyle olunca evin havası çok dengesiz oluyor odadan bisey almam gerekince buzullar gibi oluyor orası sanki 😂🤦♀️
Nerican Aleynaerayy22 bende kapatmıyorum sabit kalıyor geceleri kapıları kapatıyorum gündüzleri petek açık odaların kapılarınıda açıyorum
Aleynaerayy22 Hulyakkus hee yüksekte yakmışsın baya ondan gelmiş demekki o kadar canim evet hamileyken ateş basıyor 😂🤦♀️ beni bu aralar çok basıyor dogurcam yakında 5 gün kaldı sözde