Aleynaerayy22 Mileykholin95 hayır zaten şuanda içeriyi 22 falan yapıyorum bebiş gelince 24 yaparım ev ortamını maksimum 2 derece arttırırım demek istedim çok sıcak yaparsam tabi çocuk fenalik geçirir 😬
[silindi] excitedmom- yok mutfagın içerisinde 30 ve 40 arası yanıyor henüz karda kışta ne olacak bilmiyorum ne zaman % kaç zam gelecek düşünemiyorum
Ahuum Aleynaerayy22 yenı bına geçen senede öyle geldı . Evım küçük salonda tek petek yakıyorum. Eskı ve yalıtımı ıyı olmayan ev ısınmıyor. Valla hiç kışın evde kalın gıyınmedım.
Senayl34 Aleynaerayy22 çok şükür evim sicak 😅 alt üst yakıyor akşamdan akşama geliyorum eve çalıştığım için daha vanayı bile çevirmedim
Aleynaerayy22 Senayl34 yaa altta üstte birileri kombi açınca cidden faydası oluyor alttan üstten ev sıcacık oluyor ara kat o yüzden çok iyi
Senayl34 Aleynaerayy22 5 aylık hamileyim üstümde sürekli hırka var ayağımda terlik bı soğukluk hissetmiyorum açıkçası şimdi yakmiyayim çocuk olunca ister istemez yakicam diye düşünüyorum ama evim seneye de bu sıcaklıkta olursa yine yakmam 😂😂😂