ozley Anneadayi0404 Ben de tam 11 haftalığım. Arada mide bulantısı arada kramplar oluyor. Bazen de hiç belirti olmuyor. Ama afedersiniz aşırı geğiriyorum su içsem gak gak geziyorum evde 😂😂 beni kusturanda bu oluyor genelde.
Anneadayi0404 ozley o geğirme sorun değil daha kötü bişey olmasın da 😊 ben niye dünden beri içime kötü bir his doğdu bilmiyorum sanıyorum Pazartesi doktora gitsem kötü bişey diecekmiş gibi 😣
ozley Anneadayi0404 Tabii ki orası öyle. Benim 8 haftalıkken hafif bir kahvemsi akıntım da oldu fitil ve iğne kullandım. Çok korktum o an ama yine kötü düşünmemeye çalıştım. Çünkü elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum. Gerisi nasip artık. Siz de dikkat ediyorsunuzdur eminim. Ekstra çok ağrınız sızınız yoksa veya kanama vb yoksa aklınıza hiç kötü birşey getirmeyin🌸
Anneadayi0404 ozley insanın elimde olmuyor işte ister istemez hep düşünüyorsun bu arada ikili test yaptın mı
ozley senoski henüz hiç kilo almadım ama 97 kiloyla hamile kaldım ben belki kilom fazla diyedir. Kilosu az olanlar daha çabuk alıyor sanırım. Bi de ne istersem yiyorum aslında ama almadım anlamadım😂 arada kusunca falan dengeleniyo heralde.
Melikedndr 11+3 benim köfte ve baharatlı etlerden tiksinme durumum devam ediyor, sırf salata tost yesem yeter😅 bir de akıntı biraz daha çok, ve benim inanılmaz bir yorgunluk uyku halim var😴
Anneadayi0404 Melikedndr bende baharatlı şeyler yiyemiyorum yalnız mısın çünkü insan yalnız kalınca sürekli uyuma isteği oluyor
ozley Anneadayi0404 yok henüz yaptırmadım. Pazartesi randevum var. Kontrol muayenesi süresinde yaparız demişti doktorum. Sen yaptırdın mı?
Melikedndr Anneadayi0404 hayır bir oğlum var 3 yaşında 😂 b-12 m ve d vitaminim çok düşük doktor 12. Haftadan sonra ek desteğe başlayalım dedi bence onun etkisinden ya da bu hamileliğim daha uykulu 😅
Skn23 Anneadayi0404 11 haftalık oksopor aspirin günde iki kere progesteron folik asit kullanıyorum şuan . Kasım ağrım ve yeşil sümüksü akıntım vardı hastaneye gittim bugün idrar kan verdim. Yarım aaat sonra sonuç için arayacam .
Skn23 Anneadayi0404 fitil ve kaşıntı olursa diye krem yazmış . Yeşil sümüksü akıntı çoğu gebede oluyor korkulacak birşey değil geçer dedi enfeksiyon bol su iç dedi
Melikedndr Anneadayi0404 bu hamileliğimde başta çok bulantım olmuştu her şeyden tiksiniyordum hala var ama daha az tiksinme, oğlumda hiç midem bulanmamıştı, onun dışında şuan aynı gibi görünüyo😀