Anneadayi0404 Benim ilk haftalarda düşük riskim vardı Protestan kullandım artık bıraktım batma gibi ağrılarım oluyor arada sizin nasıl geçiyor
Momtheangel Anneadayi0404 11+4 üm bende de vardı başta lekelenmelerim oldu progestan kullanmıştım bıraktım ama hapşırma veya ani kalkma gibi zamanlarda batmalar oluyor ama doktor normal dedi ve rahim de büyüdüğü için normal dedi ☺️
ozley Anneadayi0404 Ben de tam 11 haftalığım. Arada mide bulantısı arada kramplar oluyor. Bazen de hiç belirti olmuyor. Ama afedersiniz aşırı geğiriyorum su içsem gak gak geziyorum evde 😂😂 beni kusturanda bu oluyor genelde.
Skn23 Anneadayi0404 11 haftalık oksopor aspirin günde iki kere progesteron folik asit kullanıyorum şuan . Kasım ağrım ve yeşil sümüksü akıntım vardı hastaneye gittim bugün idrar kan verdim. Yarım aaat sonra sonuç için arayacam .
Anneadayi0404 Petito35 bir kere kanama olmuştum düşük riskin var demişti kullanmaya başladıktan sonra geçti doktor sorun yoksa kullanma dedi ama bugün kahverengi leke gibi yine oldu
Petito35 Anneadayi0404 bende kullanıyorum benimde kanamam bitti ama doktor ilaçlar bitene kadar devam et bırakma faydalı zaten dedi. O yüzden merak ettim
mustafatma43 Benimde 6.3 te kanamam oldu çok şükür 2 hfta oldu bitti. SArı akıntı var sadece bugün 11.2 yiz