Songulll46____28 bademli_puding ama başka hiç bi yan etkisi yok ki her gün miden bulanacağına iç kurtul doktorum hiç bir zararının olmadığını söyledi
bademli_puding Songulll46____28 oda doğru valla sanki madde mi bu bi daha asla bırakamayacak mıyım bende ne abarttım 😂😂
bademli_puding asyagibi o gelene kadar uyanamıyorum bütün evin işi kalıyo kızıma yemek bile yetiştiremiyorum sorumluluk varken hamilelik çok zormuş ya
asyagibi bademli_puding Bende aynı canım maalesef kreşe gidiyoe gelene kadar uyuyorum ama nasıl uyumak ölü gibi , sonra sabaha kadar oturuyorum 🤦🏻♀️
bademli_puding asyagibi gece uyuyamamk sinir bozucu eşim horul horul uyuyo ben yanında öylee tavanı seyrediyorum adamı dövesim var valla 😂😂😂
asyagibi bademli_puding Kız aynı valla 😂😂 resmen sabahı sabah ettim kalktım koltuğa yattım geri yataga gittim yorgunluktan başım ağrıyor 😂
bademli_puding asyagibi bide öksürük vardı bende bundan bir hafta önce allahımm ben öksürmekten uyuyamıyorum herif dönmüş arkasını uyuyo 🤦🏼♀️😂😂
Elif0111 bademli_puding 6. Haftadan itibaren yatmadan önce 2 tane aldım 32. Haftamdayım hala geçmedi bulantım ama artık 1 tane almam yeterli oluyor. Umarım sizin bulantılarınız uzun sürmez
asyagibi bademli_puding kız işlerine gelmedi mi öyle umursamazlar ki 😂 Son aylarıma girdim ya çok gözüme batmaya başladı 😂😂
asyagibi bademli_puding hahaa 😂😂 sorma valla adam da şaşırdı nasıl hareket edeceğini 😂😂 onun suçu da var ama tek taraflı değil 😂
bademli_puding asyagibi ben bu kadar zorlanırken onun rahat olması zoruma gidiyo 😂😂 ikimizin çocuğu oda zorlansın bananee 😂
bademli_puding Sedamete bende şaşırdım açıkçası ama doktorum saat 10 da al dedi ama en az bir saat bişey yeme dedi ilacı almadan öncede eee ben yiyorum 😂
asyagibi bademli_puding Hahaha ay çok güldüm 😂😂 Benim ki gece çalışıp gündüz yatıyor çok naz yapmaya zamanım kalmıyor ama ev olduğu günler ne istersem yaptırıyorum😂 eziyet değil valla şunu yapalım edelim diye 😂
bademli_puding asyagibi iyi yapıyosun bende öyle yapıyorum benim eşimde haftada iki gece yok o zamanda iş güç dinlemeden niye yoksun diye trip atasım var 😂😂 hormonlar tavan zaten