bademli_puding Kızlar 15+1 artık dayanamıyorum mide bulantısına bugün görüş günüydü doktoruma ilaç yazmasınj rica ettim yazdı ben saat 10 da iki tane birden alıcakmışım siz nasıl alıyorsunuz
Sedamete bademli_puding 35+0 ım hala kullanıyorum gece yatmadan 2 tane alıyorum başlarda gece 2 sabah 2 alıyordum en fazla 4 tane alınabiliyor canım
D_Banutoklu bademli_puding Ben de kullandım prilam’ı doktorum sabah akşam 2 tane önermişti benim bulantı dönemim geç başlayıp geç bitmişti. Ama ben çok fazla ilaç kullanmak istemediğim için başta sabah akşam 1 tane; daha sonra bulantılarım (diyetisyen desteğiyle beraber) hafifledikçe sadece yatmadan önce 1 tane alarak sadece tek bir kutu bitirmiştim. İhtiyaca binaen doktorun önerdiği dozu aşmadan kullanabilirsin bence. Kendini dinle bulantılarının seyrine göre doktoruna da danışarak doz ayarlaması yaparsınız
yanlisanlamaama bademli_puding gece yatmadan iki tane içiliyor prospektüsünde yazıyor kullanım şekli. Ben sabah erken kalkıp 2 tane alıyodum 1e düşürdüm çünkü sabahları safra kusuyorum bir de akşam yemekten önce içiyorum gece içmiyorum bulantıyı bastıran şeyler yiyorum
annekuzusu_ bademli_puding sabah 1 gece yatmadan önce 2tane iç ve açikmamaya çalış habire atistir durucak insallah canım aciksan eğer miden bosalsa daha çok bulanır benimde öyle çünkü
D_Banutoklu Sedamete Doktorunuz diyetisyene görünmenizi önerdi mi? Hala bulantınız varsa daha da zorlu olmalı kilo alma durumunuz nasıl? Ben de şuan 36+3’teyim yaklaşık 18. haftada başlamıştı bulantılarım 1 aya yakın zorlanmıştım sadece ve 5 kilo vermiştim
sunmomy Sedamete bende 32 haftalık olacağom bende hala geceleri iki tanr alıyorum. bire düşürmeye calıstkm yok acayip midem bulanıyo hala ve kussmalarm 20. haftada gecti
Senaykork yanlisanlamaama bende safra kusuyorum açlıktan 12 haftamdayim mide yanması çok var doktor hamilelik reflusu olabilir dedi doğuma kadar gecmicek diye çok korkuyorum 😔😔 canımın cektigi hiçbir şeyi yiyememek çok kötü
bademli_puding annekuzusu_ boşkenden boş olduğuniçin doluyken dolu olduğu için bulanıyor çok tuhaf 🤦🏼♀️
mcansum bademli_puding yatmadan ıkı tane alıyordum daha faydalı oluyor gün içinde alınca bulantı oek gecmıyor
Songulll46____28 bademli_puding bende 34. Ü haftadayım hala kullanıyorum baştan beri sabah uyandığımda aç karnına 1 tane alıyorum baya rahatlatıyor beni ama akşam yatmadan al ma k daha mantıklı çünkü hapı içince biraz bulantı yapiyo ilk zamanlarda alışınca geçiyo ama
Sedamete bademli_puding bence yok yani şimdiye kadar hiç bir doktorum şu saatte al demedi canım mesela bugün 11 buçukta aldım dün ise 1gibi aldım değişiyor yatağa girmeden önce alıyorum genelde
beyzaturker56 bademli_puding banada doktorum bulantı için prilam verdi şöyle anlatmıştı eğer sabah bulantın varsa geceden 2 tane, öğlen varsa sabah 2 tane, akşam varsa öğlen 2 tane yani kısacası bulantıdan önceki zaman diliminde. Umarım anlatabilmişimdir 🌸
muallimehanimmom5 bademli_puding 6. Haftadan 16. Haftaya kadar gece yatmadan 2 tane kullandım tam olarak geçirmese de kusmamı engelliyordu 16. Haftadan sonra kademeli 1 taneye düşürüp temelli bıraktım tabi 20 den sonra yanmam başladı bu seferde gaviscon 😏34. Haftama girdim hala gaviscon
bademli_puding muallimehanimmom5 gavisconu benim hamilelik dışında da kullanmam lazım ülser gastrit var bende ama asla içemiyorum şurup tarzı şeyleri hapı zor yutuyorum 🤦🏼♀️😖
Glnurdnmezz Haftadan 17. Haftaya kadar kullandım geceleri yatmadan 2 tane anlıyodum eğer yeterli gelmezse sabah 1 öğlen 1 gece 2 günde 4 kereye kadar içebilirsin ama gece 2 tane almak yeterli geliyor çoğu zaman
yanlisanlamaama Senaykork gaviscon kullanıyor musunuz benim de reflüm var gaviscon rahatlatıyor baya. Ben de 3 aydır kusuyorum ilk başlarda çok kötüydüm acillik oluyordum prilam işe yaramadı zofer içmeye başladım 14.haftadan sonra biraz azaldı prilamla idare ediyorum şimdi prilamı da azaltarak bırakmaya çalışıyorum 😢
bademli_puding Sedamete bende şaşırdım açıkçası ama doktorum saat 10 da al dedi ama en az bir saat bişey yeme dedi ilacı almadan öncede eee ben yiyorum 😂