Kızlar merhaba 37.haftama girdim genital ve koltuk altı kararmalarım çok kuaföre ağda yaptırmak için gitmeye utanıyorum yaşayan var mı bu durumu
Kararmalar
Okyanusburc Maalesef özellikle kol altım pamuk gibiydi karardı 🐣 Doğum sonrasi leke kremi kullanıcam inşallah
Güzellik uzmanıyım böyle şeylere takılmamanız gerek bence sayısız insan görüyorlar bi süre sonra zaten bacak görmekle genitali görmek aynı şey oluyor bu işi yapanlar için 😂
Ayseas1 çok haklısınız 🤣🤣ama insan kendini kirli hissediyor
2022bebeki insanın özgüvenini düşürüyor bana göre
- Haftadayım bembeyazdı koltuk altım şimdi kirli gibi oldu ☹️☹️ doğumdan sonra kendiliğinden geçer mi acaba
Iziz94 benim 2.gebeliğim ilkindede oldu kremlerle zor geçirdim bu süreci rahatsız oluyorum bu konuda
Okyanusburc bendede öyle ya jiletten oldu sandım ben hamilelikte zor oluyo diye jilet yapmıştım tekrar agdaya başladım ama geçmedi aksine arttı çok sinir bozucu umarım doğumdan sonra geçer oysaki her yerim bembeyazdı😂🙈
Okyanusburc malesef bendede özel bölge koltuk altı kararması oldu umarım doğumdan sonra düzelir🥲
Okyanusburc benm gobegım bıkını Bolgem koltuk altım 2 hamılelıgımde de karardı ama dogumdan sonra gıdıo karartılar belkı sızınde gıder
Geçmesi lazım geçmeli böyle olmaz 😭 Kapkara hadi şimdi kış ben bile görmek istemiyorum yaza böyle naparım uzaktan sanki kıllıymış gibi kapkara duruyor yaa 😭😭😭😭
Okyanusburc merhaba cinsiyetiniz erkek mi . Genelde erkek olunca kararma daha çok olur derler de
Ayseas1 güzellik uzmanıymışsın Cnm lazer ne saman önerirsiniz hamileyim şu an emzirme süresinde oluyor mu birde lifting dudak renklendirme cilt bakımı birde altın maske mi birde şey varmış derinlemesine temizlik için sen bilirsin yaşım 23 ama lekelerim yüzümde fazla hamileyken daha da arttı bi çirkinleştim evde yapabilecek güzellik masken var mı 😀😀😀
baby3_ Benimki kız kapkara oldum alakası yok bence😒
dilos011 ay bunların cevabına benide etiketleyin😅 saçımı boyatabilir miyim? Kaslarima kirpiklerime işlem yaptırabilir miyim kirpiklerim upuzun kasıma değerdi şimdi rimel sürünce bile değmiyor yüzüm bi tuhaf oldu cirkinlestim iyice
SerapBagci kas değil de kiprik benim de ihtiyacım olan şey yüzümde valla bi değişiklik bi güzellik istiyorum ya arkadaş yanıtlar umarım benimde kararmalarım var özel bölgem de fazlalaştı 🥹
SerapBagci yaaa öylr mi 😢 benim ikiz kızlarımda olmadı şimdi 3. De kız olmadı. Hatta göbekteki çizgi oluyor ya o da olmadı. Annem sende de olmamıştım erkekte olur demişti merak ettim. Yanlış anlamayın 🌺
dilos011 valla bu çirkinliği yaşamayan bilmez fındık kadar burnum vardı ceviz gibi oldu yüzümün lekeleri arttı halla boynuma bile sivilceler yayıldı saçım kaşım kirpigim gözüme batıyor iyice makyaj bile yapsam yakışmıyor artık
baby3_ olur mu hiç estağfurullah annemde bende hiç yaşamamış bu durumları kişiden kişiye değişiyor demekki kararmalar bize kismetmis😄