mysweetbabyy Hemdemmm neyse ki başlığı düzelttiler biraz daha hassas olun lütfen direk başlığa yiyecek yazmayın
Allahkahretmesin1 Hemdemmm ay içtiğiniz suya kadar yazacaksınız en sonunda içebilir miyim diye şekerin vs yoksa yiyebilirsin bunun için post açmama bile gerek yok belli başlı yenmemesi gereken şeyler ortada zaten
2aslan_annesi07 Hemdemmm mysweetbabyy helal olsun ama arkadaş haklı alan yiyen alır da şekeri vs olan yiyemez dikkat etmek gerek☺️❤️
mysweetbabyy Hemdemmm ee cocuk gibi ne yazıyorsun komik valla halley bu hersey maddiyat değil seker hastassidir yiyemiyordur yasaktır belki canı çeker görünce aklına düşer biraz daha hassasiyet 🙏
2aslan_annesi07 Hemdemmm deve çekti canım skjfjsjf ayy Allah’ım sesli güldüm at yenmiyo ondan çekmedi daha başka bişey yazmayın alamicam 😂
[silindi] Siz cikolata yiyebiliomusunuz? Ben 10. Haftadayim hala tadi normal gelmiyor igrenc geliyor hatta cikolatanin cipsin patatesin
2aslan_annesi07 [silindi] çip bende yemiyorum ama işte bazen tatlı şeyler istiyorum yemeyince aklımdan cikmiyo illa yemem lazim