• Doğum
  • Doktor yatış verdi 😐

Ayyy inşallah kucağınaa sağlıkla almışsındır bile bebişini 💕💕
Hadi hayırlısı tek avazda kurtul inşallah canım 🙏💕
Tek avazda , kolayca inşallah 😊🙏
Kbrali evet pazartesi istedi ama ben bekledim bugünde aynıydı kontrolde bir değişiklik yoktu yarın yatisimi yaptı 41 oluyoruz resmen doktor riske atmak istemedi bende daha ertelemedim
    humeyraa dualarım seninle canım çok iyi anlıyorum seni bi avazda sağ salim doğurursun inşAllah bi anda olur inşAllah açılman 🤲
    Aminn hepimizin inşallah ❤️
    Allah yardımcın olsun inşallah şuan bebişini kucağına almış onu kokluyorsundur canım. 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
    Bir avazda kurtulursun insallah bizlerede dua edersin dogumda rabbim bu yolda hic birimizi birakmasin sag saglim alalim yavrularimizi kucagimiza insallah guzel haberlerini bekliyoruz canim 😍
    Baharun2 Allah yardımcın olsun canım inşallah sağ salim alırsın kucağına bebeğini dualarımız seninle 💕
    [bilinmeyen] müslümanım 😊
    Baharun2 Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah canım son durumun nedir ?? 😳🤭😟
    Hayırlı haberlerini bekliyoruz sağlıcakla inş.tatlım. Allah'ım bir avazda kurtarsın inş.
    Baharun2 allah sabır ve kolaylıklar versin elinden geldikce dua et içinden herseyin hayırlısı sağ salim evladına kavusmanı dilerim
    [bilinmeyen] haklısınız eski bi zamandan kalma isim değiştiremedim.
    Baharun2 rabbim yar ve yardimcin olsun insallah canim ya rabbim kolay saglikli hayirli dogumla taclandrsin seni ve hamişlerii aminnnn👐👐
    Ay resmen seni merak ettim bi gitiyım bakıyım dedim içime doğdu galiba Doğum yaptınmı diye umarım herşey yolundadır💕
    Baharun2 kuzum naptın var mı bi gelişme bayadır girmiosun merak ettim seni durum nedir 🙄