Dilara55 Baharun2 hadi bakalım anlamadan çok fazla açılman olsun ve inşallah çok rahat Doğum yaparsın böyle aaaaa dersin o da karşılık olarak sana ağlamasesi ile tepki verir 🙏🏻🙏🏻
Fbd Baharun2 canımmmm çok heyecanlı yaaaaa Allahım kolay Doğum nasip etsin gönlünce versin herşey istediğin gibi olsunnnn haberdar et biziiiiii 😊 instadan da bebeğin fotosunu at ay sağlıkla kucağına al kendim gibi heyecanlandım valla 🤣
Mrry Baharun2 canım sağlıkla bir avamda bebeğini kucağına al inşallah korkma allah yardımcın olsun oku bol bol kendini
asoplavix Allahım kolay kurtarsın inşallah seni en iyi anlayanlardan biri benim suni ile Doğum yapınca 🤗 Merak etme bak benim bebeğim kucağımda hep sonrasını düşün 🌸
YagmurSahin Baharun2 ayy ne durumdasn suan bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun bi solukta kurtul sağlıkla kucağına al inşallah
Melikeb19 Baharun2 saglıklı sıhhatli al kucağına inşallah gerisi çok kolay sen kendini yormamaya bak Doğum anı çok kısa sürüyor ama en çok güce orda ihtiyacın var bol bol rabbi yessir duasını oku Rabbim kolaylaştırsın inşallah hadi seni görelim tek avazda ♥️